Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Rozdíl v černých metalízách

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
soukupadam

#1 Příspěvek od soukupadam »

Je tu někdo kdo je viděl vedle sebe nebo má o tom nějaké informace a mohl by mě popsat rozdíl v černých barvách, které se dávaly na E39?

303 Cosmosschwarzmet.

475 Saphirschwarzmetallic

668 Schwarz II

Jestli se dávaly i dalsí černé nevím.

Jde mi o to že tu mam dvě údajně 475 ale v té jedné je vidět podstatně víc metalických částic.

Děkuji
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Podívej se na štítek, ty barvy mají ještě pododstíny a za kódem barvy je za lomítkem ještě jedno číslo.
soukupadam

#3 Příspěvek od soukupadam »

takže ta řekněme chudší na metlu je 475/9 a ta druhá nevim, protože to není celý auto ale díly, potřebuju nějak zjistit jestli to není úplně jiná barva, zdálky to vidět není ale při pohledu zblízka je to jasně vidět.
DWXak

#4 Příspěvek od DWXak »

Ulehčím ti hledání, Schwarz 2 není metalíza ale jen čistá pastelka :D takže už při dalším výběru máš jen 2 možnosti...

co se týče pododstínů, taky mám 668/9 a nikdy v životě jsem na štítku neviděl napsáno nic jiného, tak nevím jestli to s těma odstínama je úplně pravda :)

EDIT: tak jsem si zkrátil čekáni na silvestra a kouknul po netu a jiný číslo, než 475/9 prostě nenajdeš. Co jsem tak zhruba vyčetl, to číslo by mělo znamenat na jakej základ je finální barva stříkaná takže u černý by to nejspíš měla bejt vždy /9. Tu devítku za lomítkem mám i já, má ji tam i Cosmos
soukupadam

#5 Příspěvek od soukupadam »

já jsem ji taky hledal a jinou jsem nenašel. Nakonec to dopadne asi tak, že buď je to stříkaný nebo je to cosmoschwarz
mikevana

#6 Příspěvek od mikevana »

taky bych potřeboval poradit,budu stříkat přední nárazník u e39 r.v.02,je to černá metalíza ale nikde v celým autě jsem nenašel štítek s kodem barvy,jak to jde zjistit?,díky moc
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od patras Čestný člen »

jeste se na ne dala dat

416 Carbonschawarz

ale ze by se na ne davala cosmosswarz, jsem nikde nenasel
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#8 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

mikevana píše:taky bych potřeboval poradit,budu stříkat přední nárazník u e39 r.v.02,je to černá metalíza ale nikde v celým autě jsem nenašel štítek s kodem barvy,jak to jde zjistit?,díky moc
U E39 530d se nahneš nad L předním blatníkem z boku v úrovní kola a štítek je vzhůru "nohama" pod hranou v motorovém prostoru
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Kelvin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Kelvin »

jak pise Vlasta, tady foto pro lepsi predstavu:

http://s884.photobucket.com/user/Raffle ... 5.jpg.html
Odpovědět