Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozdíl v černých metalízách
- soukupadam
Je tu někdo kdo je viděl vedle sebe nebo má o tom nějaké informace a mohl by mě popsat rozdíl v černých barvách, které se dávaly na E39?
303 Cosmosschwarzmet.
475 Saphirschwarzmetallic
668 Schwarz II
Jestli se dávaly i dalsí černé nevím.
Jde mi o to že tu mam dvě údajně 475 ale v té jedné je vidět podstatně víc metalických částic.
Děkuji
303 Cosmosschwarzmet.
475 Saphirschwarzmetallic
668 Schwarz II
Jestli se dávaly i dalsí černé nevím.
Jde mi o to že tu mam dvě údajně 475 ale v té jedné je vidět podstatně víc metalických částic.
Děkuji
- soukupadam
Ulehčím ti hledání, Schwarz 2 není metalíza ale jen čistá pastelka
takže už při dalším výběru máš jen 2 možnosti...
co se týče pododstínů, taky mám 668/9 a nikdy v životě jsem na štítku neviděl napsáno nic jiného, tak nevím jestli to s těma odstínama je úplně pravda
EDIT: tak jsem si zkrátil čekáni na silvestra a kouknul po netu a jiný číslo, než 475/9 prostě nenajdeš. Co jsem tak zhruba vyčetl, to číslo by mělo znamenat na jakej základ je finální barva stříkaná takže u černý by to nejspíš měla bejt vždy /9. Tu devítku za lomítkem mám i já, má ji tam i Cosmos

co se týče pododstínů, taky mám 668/9 a nikdy v životě jsem na štítku neviděl napsáno nic jiného, tak nevím jestli to s těma odstínama je úplně pravda

EDIT: tak jsem si zkrátil čekáni na silvestra a kouknul po netu a jiný číslo, než 475/9 prostě nenajdeš. Co jsem tak zhruba vyčetl, to číslo by mělo znamenat na jakej základ je finální barva stříkaná takže u černý by to nejspíš měla bejt vždy /9. Tu devítku za lomítkem mám i já, má ji tam i Cosmos
- soukupadam
U E39 530d se nahneš nad L předním blatníkem z boku v úrovní kola a štítek je vzhůru "nohama" pod hranou v motorovém prostorumikevana píše:taky bych potřeboval poradit,budu stříkat přední nárazník u e39 r.v.02,je to černá metalíza ale nikde v celým autě jsem nenašel štítek s kodem barvy,jak to jde zjistit?,díky moc
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
-
- Kontaktovat uživatele:
jak pise Vlasta, tady foto pro lepsi predstavu:
http://s884.photobucket.com/user/Raffle ... 5.jpg.html
http://s884.photobucket.com/user/Raffle ... 5.jpg.html