Mám e46 cabro s M54B22 a pomalu se semnou loučí spojka nebo setrvák. Proto když jsem začal řešit výměnu, napadla mě varianta lehčí jednohmoty. Ohledně toho jsem našel na netu dost informací, ale stejně v tom nemám úplně jasno. Po stránce jízdy už to je celkem jasné a včera jsem to probíral s Francisem. V jeho autě to působí až na slabonké chrastění na neutrál úplně v pohodě. Nic se netřese atd..
No tak abych formuloval svoje dotazy:
0)jak velké je riziko poškození kliky/převodovky. Slyšel jsem historky o tom jak na VW se trhají kvůli jednohmotě převodovky atd atd...
1)na netu jsem našel už hotové sady, třeba http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw= ... w&_sacat=0 ale nic není psáno na můj motor 320 (M54b22). Pásne tam bez úprav sada pro 325/ 330? Sadu označenou jako kompatibilní s 320 totiž najít snad ani nejde

2) Vzhledem k nesmyslu za poštovné, nemá někdo tip nazdroj těhle dílů v EU?
3) Pokud zvolím variantu upraveného setrváku z M20 (která je tu posaná v jiném vlákně), znáte někoho, kdo celou úpravu i s výměnou udělá? Nejlépe okolí Prahy, ale není to vůbec podmínka.
Nemám problém koupit někde setrvák, odvézt ho jinam na stočení a vyvážení a jinde nechat udělat výměnu. Chci ale najít někoho, kdo to udělá kvalitně za přiměřené finance.
Díky
Vigo