Nějak mi to nedá a znovu se ještě vrátím k té úpravě řídicí jednotky LPG. Bavili jsme se tady, že úprava spotřeba/výkon pomocí nastavení bohatosti směsi je kravina. U jiného výrobce, distributora jsem ale našel taky možnost namontovat jednotku LPG, která na přání uživatele, např. přes nějakou aplikaci v telefonu, dokáže měnit palivové mapy LPG. Tohle už má nějakou šanci na úspěch?
ten nájezd je fakt málo, ale jak říkáš po městě je to ideál. Jinak jsem to zjišťoval, když jsem hledal alternativu pro 545i a to plnění domů je dost drahý. Jsou levný varianty za 50tKč, ale ty jsou bez zásobníku a je tam pomalý plnění(klidně celou noc), a ty se zásobníkem jsou dost velký a drahý cca 170tKč. Pak jezdíš opravdu za hubičku, ale ta cena zařízení.
Souhlasím, že nájezd je malý, ale dá se obětovat kufr a vejde se tam ještě jedna nádrž. Kupoval jsem to od člověka co má domící plničku u baráku, večer přijede, připojí a ráno má dotankováno. Prý jezdí tak levně, že kdyby to šlo, jezdí autem i na záchod.
Zdar chlapi, jezdím už několik let v E91 330xi N52 a až teď jsem se začal zaobírat myšlenkou, dát to do LPG a ušetřit nějakou korunu za benzín. Prošel jsem celé vlákno, ale o vhodnosti montáže LPG do tohoto motoru jsem nic nenašel.
Máte někdo dlouhodobou zkušenost s tímto motorem a LPG? Dá se na LPG rozumně dlouhodobě provozovat, anebo není na montáž LPG vhodný?
A druhá otázka - montáž CNG. Našel jsem na netu firmy, které dělají přestavby i na CNG, nemáte někdo s tím zkušenost? Cena montáže je vyšší než u LPG, ale dlouhodobě to asi bude výhodnější a ta možnost domácí plničky mě dost láká ...
ja nevim kde dohledam jaky svicky jsou origo a jaky by jste mi doporucili mam e39 523i lpg mam to asi tejden a chystam se na vymenu ale vim prd jakou jsou dobry
O olejích je tu několik jiných diskusí ...
Kolik má motor najeto? Jsou slyšet hydrozdvihátka neúměrně dlouho po startu studeného motoru nebo velké zátěži motoru?
Základní otázka: Chceš potvrdit tvoji volbu a nebo chceš poradit?
Trochu oživím toto vlákno, mám už delší dobu ve své e36 320i touring namontováno LPG a tam kde mi to montovali mi říkali že na bmw není potřeba dodělávat přimázávaní ventilů tak jako u jiných značek.... chci se tedy zeptat zkušenejších jestli je to pravda nebo jestli mám raději těch 2500kč do toho mazání dát abych se nemusel bát, že muj motor s 223tis. bude ještě nejmín 100tis. jezdit? díky