Zdarec, chci se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s problémem s centralem (nedálkovým). Jde to o, že jednou ráno bylo auto zamrzlé a otvírání šlo poněkud ztuha, ale otevřelo se. Odpoledne však přijdu, otočím kličkem a otevřou se jen dveře řidiče, nic jiného. Zkoušel jsem pojistky, ale byly dobré. Takhle to zlobilo 3 dny a poté jsem znovu zkontroloval pojistky, jednu dobrou jsem vyměnil za jinou dobrou. Otevřu a najednou se otevřeli řidičovi dveře, kufr a nádrž (díky bohu, svítila už rezerva). Přijdu odpoledne a najednou vše funguje jako dřív. (musím však zamykat na dvakrát, protože se to na poprvé znovu otevře). Dalši den to zase jednou zazlobilo, ale o te doby je zase zatím klid a vše funguje. Nestalo se někomu něco podobného?
A ještě jedna věc týkající se otvírání el. oken. Většinou funguji, ovšem jednou za čas to zmačknu a prostě se nic neděje. Jeden elektrikař rikal že je divné to relé pod volantem. Netušíte někdo?
E36 SEDAN
Dík, čus.
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Stagnující centrál
-
-
Jojo, někdo mi už říkal no, že bude špatnej zámek, skrz to dvojí zamykání.
Napadlo mě, zavřit ručně vždy jedny dveře a zbytek zamknout centrálem - pokud jednou povede zavřit napoprvé, dal by se tak nelézt nefunkční zámek, je to reálny?
Jinak co se tyče centralu, tak jsem o tom taky už neco cetl, že pry pod řidičem to dost hnije no :/
Z toho jsem měl trošku obavy.. je realný najít ten případně poškozený kabel co vede do kufru, nebo je to hledání jehly v kupě sena? Nerad bych kvůli dratu rozdělával půl auta.. :/
Napadlo mě, zavřit ručně vždy jedny dveře a zbytek zamknout centrálem - pokud jednou povede zavřit napoprvé, dal by se tak nelézt nefunkční zámek, je to reálny?
Jinak co se tyče centralu, tak jsem o tom taky už neco cetl, že pry pod řidičem to dost hnije no :/
Z toho jsem měl trošku obavy.. je realný najít ten případně poškozený kabel co vede do kufru, nebo je to hledání jehly v kupě sena? Nerad bych kvůli dratu rozdělával půl auta.. :/
-