Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Instalace TIS na Windows 7
-
- Kontaktovat uživatele:
Abys rozumněl, nemluvím teď konkrétně o TIS, ale tipnul bych si že to bude tím.
S jiným programem, instalace na desktop 64bit (2 programy) ok, na noťasu s 64bit OS problém, nepomohlo ani XP mode.
Nakonec jsem zjistil že instalace na noťasu nevytvoří některé složky a soubory. Pomohlo až přenesení chybějících částí z desktopu do noťasu.
Ale jako zjistit proč tomu tak je se mi nepodařilo.
Nejjistější bude vyzkoušet to na 32bit a potom holt přejít na 32bit i na noťasu. Pokud to samozřejmě jde.
S jiným programem, instalace na desktop 64bit (2 programy) ok, na noťasu s 64bit OS problém, nepomohlo ani XP mode.
Nakonec jsem zjistil že instalace na noťasu nevytvoří některé složky a soubory. Pomohlo až přenesení chybějících částí z desktopu do noťasu.

Ale jako zjistit proč tomu tak je se mi nepodařilo.
Nejjistější bude vyzkoušet to na 32bit a potom holt přejít na 32bit i na noťasu. Pokud to samozřejmě jde.
- soukupadam
-
- Kontaktovat uživatele:
Řešil jsem to na soft fóru. A bylo mi řečeno že je problém právě kvůli 32 program/64 OS a s řízením účtůBirkoff píše:A nemá v tom prsty řízení účtů (nebo tak nějak podobně tomu říkají), bez vypnutí mi taky nechodily některý softy (např. instalátor nemohl vytvořit adresář).
UAC mám na všem vypnuté.
Vyřešil jsem to viz. výše a dál jsem potom nepátral.
Zkuste to fakt nainstalovat na 32bit OS třeba na desktop, jasný že s kompem se nebudu připojovat na auto, ale aspoň budete vedět že je instalačka ok nebo ne.
Tak VMware je jasný - je to virtuální PC, takže to bude virtualizace 32bit systému a předpokládám WinXP, kde TIS běží v pohodě. Ale musíš mít instalovaný VMware, který není nejlevnější. Ten jejich VMware player se na to tuším použí nedá.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex