Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E53 N62 velký únik oleje
Ono je i bez deklu problém to vykoukat, protože překáží dif... Ale alespoň uvidíš přibližně odkud to může jít..jestli je to ve směru jízdy dejme tomu levej přední roh motoru, tak je to tahle věc.. A jestli to budeš dělat sám, tak přeju upřímnou soustrast.. Když to bude na zvedáku, tak ok, ale já to dělal v úzký garáži nad kanálem a to byla rychta 

Nejsem si teď jistý v čem je rozdíl mezi N62 a M62, ale já mám si myslím M62 to jest 210kw, ta N62 je ta silnější, že?
Problém je, že bydlím v baráku "bez pozemku" garáž tu nemáme, tak jezdím do autoklubu na rampu.
Taky tu není v okolí moc normálních servisů a hlavně zvedáků na tuhle váhu.
Nejradši bych sám, aspoň vím co si udělám a jak, jenže nejsem žádnej studovanej opravář a rozhodit V8 je pro mě španělská vesnice
A ani nevím kdo tady by se do toho hrnul.
Problém je, že bydlím v baráku "bez pozemku" garáž tu nemáme, tak jezdím do autoklubu na rampu.
Taky tu není v okolí moc normálních servisů a hlavně zvedáků na tuhle váhu.
Nejradši bych sám, aspoň vím co si udělám a jak, jenže nejsem žádnej studovanej opravář a rozhodit V8 je pro mě španělská vesnice

A ani nevím kdo tady by se do toho hrnul.

Tak jsem konečně vlezl pod auto a oddělal dekl pod motorem a moc jsem nezjistil, a že tam spousta věcí překáží to máš teda pravdu
Vypadalo to viz foto...
Tak jsem očistil co se dalo a hlavně kam jsem rukou dostal, něco najedu a vlezu tam znova kde se objeví zase olej.
Asi to tak hrozný nebude, ale že to bude chtít přetěsnit tak to určitě.

Vypadalo to viz foto...
Tak jsem očistil co se dalo a hlavně kam jsem rukou dostal, něco najedu a vlezu tam znova kde se objeví zase olej.
Asi to tak hrozný nebude, ale že to bude chtít přetěsnit tak to určitě.
- Přílohy
-
- P3110081.JPG (181.39 KiB) Zobrazeno 295 x