Při nastartování se mně občas stane, že nezhasne oranžová kontrolka 4x4 (Systému DTC). Ručně tlačítkem DTC nejde vypnout ani když držím tlačítko DTC po dobu 10 sekund. Tato vada nastane nejčastěji po zahřáti motoru a při opětovném nastartování.
Svítí oranžově nebo červěně, červená je závada na systému, každopádně se bez diag nehneš, čidlem abs počínaje řídící jednotkou konče. Většinou toto dělaj RJ po zahřítí motoru oprava člen FALCON.
Po nastartování mně naběhnou postupně vystražná znamení, 4x4, ABS (oranžově), Červeně airbag a vykřičník. Na diagnostice je kodové hlašení 5F3A a regulace stabilizace A3 a A1
chce to udělat nějakou normální diagnostiku, která přesně napíše problém, bud je to DSC jednotka nebo je to motorek na rozvodovce, opravit jde obojí.
jinak zdravím do zábřeha, mám od tama spoustu zákazníků
Při nastartování se mně občas stane, že nezhasne oranžová kontrolka 4x4 (Systému DTC). Ručně tlačítkem DTC nejde vypnout ani když držím tlačítko DTC po dobu 10 sekund. Tato vada nastane nejčastěji po zahřáti motoru a při opětovném nastartování.