Ahoj, nemáte někdo zkušenost s následujícím. X5,e53. Potřeboval jsem vyměnit mechanizmus kliky/zamrz a zlomil se/ a vymontoval jsem a odpojil na cca. tři dny airbag.S autem jsem popojel do garáže, takže byla chyba airbagu.Po opětovném namontování a jsem přesvědčen správném zapojení,kontrolka po nastartování na chviličku zhasne a pak se rosvítí. asi si to pamatuje,že tam nebyl airbag.jde to v diagnostice vymazat a kde? Díky za info.
Jo mám to stejné kvůli stejnému problému, jak píšeš dělá mi také, inpou jsem mazal chybu a znova objevila, tuším že to je chyby obvodu zapalování, chtěl jsem vytáhnout airbag z druhých dveří abych ověřil funkčnost, ale ještě jsem se k tomu nedostal. Tak kdyby nějaký nápad taky uvítám.
Hele to se mi nezdá. Jediné co jsem udělal,že jsem odpojil a zpětně zapojil.Neměl jsem asi startovat. Zítra mám domluvenou v servisu diagnostiku a předpokládám, že je to uložené v paměti a půjde to vymazat.Dám vědět.
Vyřešeno. Pamatovala si to řídící jednotka,takže na diagnostice vymazáno a v poho. Nicméně zkušenost,po odpojení airbagu,nezapínej ani klíček ve spínačce.