Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spotřeba Bmw e53 3.0d po face vs E70 3.0D
starML : sorry, jsem debil..jak jsem oteviral vsechny tri odkazy co jsi poslal, tak jsem si to zprehazel. Je celkem jasne, ze ten hlavni, je ten, co pises a ze je u cerpadla..
no, podivam se na to zitra do auta a uvidim, jestli budu mit odvahu, se do tohohle pustit.. (dle toho, jak se k tomu dostanu a taky, co vse bude muset dolu). taky budu muset prijit na to, jak vypustit chladici kapalinu a pak ji tam vratit, odvzdusneni apod..
no, podivam se na to zitra do auta a uvidim, jestli budu mit odvahu, se do tohohle pustit.. (dle toho, jak se k tomu dostanu a taky, co vse bude muset dolu). taky budu muset prijit na to, jak vypustit chladici kapalinu a pak ji tam vratit, odvzdusneni apod..
- vlastnemec
v poho, vydeseny jsem nebyl, ted uz teda jsem...dik..
ale asi pujde i o najezd..? ..auto ma 125tis km origo, takze by to snad aaaz tak zle byt nemuselo, ale buh vi..samo. Novym rozvodum se +- 20tis km asi taky nevyhnu.. a ve finale myslim lepsi, prijit na to driv a udelat je, nez to nechat rupnout..

Kortys : aha..kalibraci uz u E53 neoverim, uz ji nemam, ale co si tak pamatuju, najelo to vic, nez E70 ted... E70 to fakt "protejka", proti E53.. 
zas to svezeni je mazec..proti E53..
pojedu na diag na check vstriku, poresim teploty vs termostaty, auto je fakt studenejsi, nez by melo byt a uvidime, co se stane..kdyby napadlo nekoho jeste neco dalsiho technickeho, o cem by spotreba mohla byt, tak napiste, prosim..

zas to svezeni je mazec..proti E53..
pojedu na diag na check vstriku, poresim teploty vs termostaty, auto je fakt studenejsi, nez by melo byt a uvidime, co se stane..kdyby napadlo nekoho jeste neco dalsiho technickeho, o cem by spotreba mohla byt, tak napiste, prosim..
aha.. no, zere 7,5 dle BC a ma zrat kolik?
ta E70 by dle meho mela mit tak kolem 9/100 a mam v realu asi 10,2/100, neni to zadna tragedie, ale at delam co delam, jezdim proste 10,2 (BC 10,8)
Termostaty nepomohly? Hm... no..asi to jako uplne urgentne resit nebudu. Jede vic, zere vic
smirim se s tim. Termostaty resim hlavne kvuli DPF a vubec, optimalni praci motoru.. kdyby to pomohlo i se spotrebou, zlobit se nebudu. Zkusim ty vstriky, jsou-li serizene a vic me proste nenapada.. treba Pupiky jeste neco napadne.. 
ta E70 by dle meho mela mit tak kolem 9/100 a mam v realu asi 10,2/100, neni to zadna tragedie, ale at delam co delam, jezdim proste 10,2 (BC 10,8)
Termostaty nepomohly? Hm... no..asi to jako uplne urgentne resit nebudu. Jede vic, zere vic

jj..tak tak, DPF (nastesti bylo jeste nedavno teplo), tak snad nebude zanesene, nechal jsem ho navic v zari cistit..
no a k E53 2004 3.0D se na tech strankach pise jaka spotreba? Fakt jsem jezdil s E53 3.0D za 9/100 a ted, s timhle, novejsim, mam o 1,2L vic..
u Tebe pul litru rozdil, to uz mi zas tak zly neprijde..?
no a k E53 2004 3.0D se na tech strankach pise jaka spotreba? Fakt jsem jezdil s E53 3.0D za 9/100 a ted, s timhle, novejsim, mam o 1,2L vic..
u Tebe pul litru rozdil, to uz mi zas tak zly neprijde..?
to jsem z toho jelen
nakonec zjistim, ze E53 blbe ukazovala, ale jezdila za stejne, jako E70, ktera proste jen dobre ukazuje.. no nevim...E53 uz neoverim a u E70 jsem alespon diky tomu zjistil ty KO termostatny
jeste jeden trapny dotaz, podival bych se sam, ale nevim kam, posli pripadne odkaz, pls. Tech 10,44 je pro E53 3.0D automat po face, nebo pred face? Pac v tom je celkm rozdil..

jeste jeden trapny dotaz, podival bych se sam, ale nevim kam, posli pripadne odkaz, pls. Tech 10,44 je pro E53 3.0D automat po face, nebo pred face? Pac v tom je celkm rozdil..
-
- Kontaktovat uživatele:
Po Face rok 2006
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2