1. vyhřívání sedaček, dá se dopojit vyhřívací dečky univerzální na originální bmw přepínač? chtěl bych dodelat i zadní.
2. mám nové kotouče od ATE cca 10tisic km a při rychlosti 110-120 při brzdeni trepou volantem, kdyz jedu treba 170 a zacnu brzdit, tak nic. myslite si, ze je to kotoucema nebo nekde nejaká vůle. nechal jsem překontrolovat přední nápravu a vše je v pořádku.
byl jsem na stk aby mi tam znamej se na ty kotouce podival a byl jsem u toho a rucicky se vubec netrepaly, tak si osobne myslim, ze to je nekde jinde. prislo mi, ze silentblok na tom rameni, kde je cep namontovany na tehlici je takovej volnejsi, ale neni prasklej nic. jakej velkej olejovj myslis?
To masivní spodní rameno co jde jako dopředu,má velký silentblok,je olejový,koukni,jestli na něm nejsou praskliny,nebo jestli neteče,pak to spodní příčné,to má maly sil.,no a čepy,silentbloky tady přelisovávám snad na všech bavorácích,klasika.Nic drahého to neni.
Já jsem si s tím užil své, a dělali mi to nakonec destičky Meyle, které se lepily. Ale měnil jsem i něco na nápravě (ty velké nalisované silentb. v ramenech spodní čepy a krajní čepy řízení). Těmi kotouči to nebude.