Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Z4 je nás tu víc? (kultovní thread)
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Ty poznáš kdo je a kdo není? Už na pohled?
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
No, vzhledem k tomu že jsem jich dost v práci zažil, tak tam určité indicie jsou a to i vzhledové.... 
Navíc moje zkušenosti říkají, že buzeranti auta neřešej (nejsou to holt chlapi jako my), takže je dost nízká pravděpodobnost že si budou kupovat takový auta který jsou pro určitou omezenou sortu petrolheadů... spíš je vidíš v nový Oktávce, v autě s -pip- na kapotě atd atd....

Navíc moje zkušenosti říkají, že buzeranti auta neřešej (nejsou to holt chlapi jako my), takže je dost nízká pravděpodobnost že si budou kupovat takový auta který jsou pro určitou omezenou sortu petrolheadů... spíš je vidíš v nový Oktávce, v autě s -pip- na kapotě atd atd....
a tady máte vítěze
http://www.maxim.cz/mixer/auta/gay-kary ... t-na-svete

Ahoj, jsem tu nový, zatím jen pročítám zkušenosti a rozkoukávám se. Pořídil jsem si v záchvatu krize středního věku Z4 23i a je moje první auto tohoto typu, dosud jsem jezdil jen dodávkami. Hlavním důvodem bylo najít něco, co mně vytáhne z práce ven, na chvíli vypadnout a relaxovat. Zatím najeto 2000km a účel to splňuje, i když bez střechy jsem jel jen jednou, když ještě bylo relativně teplo. Jsem od Nového Jičína.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, také se přidávám do moravského klanu e89.. Auto jsem koupil už v listopadu, takže se zatím seznamuji ... už aby bylo teplo. Původně jsem chtěl 30i, kterých je celkem málo, nakonec se naskytla krásná 23i a po prvních cca 2t.km jsem nadmíru spokojený. V minulosti jsem jezdil v e46 330i, ale musím uznat, že N52 je opravdu hodně podařený motor s neskutečnou točivostí a reakcí na plyn. Ze začátku jsem také díky počasí volil jízdu se střechou, ale opravdové nadšení se dostavilo až bez střechy - poslouchat ten lahodný zvuk. Je pravda, že i 5° není žádný problém při zapnutém topení a kulichu
. Zatím jsem vyměnil škaredé plastové obložení palubky za hliníkové provedení /díky pavproch/. Největší dilema však přišlo při výměně pneu, které byly již totálka (auto najeto 40 t.km - přední ještě origo, zadní již jednou měněny). NonRFT - RFT, názory se různí, ale již teď vím, že jsem šel správnou cestou. Podařilo se mi sehnat orig. 19" M-pakety 326, na ty putovaly Micheliny PSS a musím říct, že jsem udělal dobře. Do budoucna plánuji dát ještě M-paket předek - zadek, boční LED. Momentálně řeším Airbag OFF kvůli prckovi, takže nějaká ta kabeláž, spínač...
Honza

Honza
- Přílohy
-
- IMG_9407.JPG (199.77 KiB) Zobrazeno 5231 x