Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Konec manuálu u M

Zde povídání pouze o ///M powerech :-)
Odpovědět
Zpráva
Autor
JakubBednar

#1 Příspěvek od JakubBednar »

Zdravím, tak jsem se dočetl že nový Mka (zatím M5, M6) se budou dělat už jen v automatu :? , což nevnímám nijak pozitivně. Néé že bych si mohl z fleku koupit novou M5 ale kdoví co bude za pár roků :) a už teď musím žít s tím pocitem, že jednou nebudu muset řadit :cry: :D :D Jaký je na to váš názor ?
LiborM
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od LiborM »

Asi budu dál klidně spát.....jsou i jiné auta než bmw,ale k věci.
Osobně preferuji manuál ,ale měl jsem možnost několikrát vyzkoušet M5 F10 a asi si to z manuálem ani nedokážu představit. U tak velkých a silných aut už je automat spíš nutnost. Něco trochu jiného je M2 M3 M4, to jsou auta na blbnutí a tam je manuál výhodou, u M5 ne. Mám ještě porovnání s Porsche Turbo 9ff 600koní s manuálem a tam jsem měl plný ruce s řízením,ale asi je to to podle zvyku. Další srovnání mám s e31 850i (kamarád měl v jednu dobu dvě,jednu automat a druhou 6q) a prostě ten automat se na to auto víc hodil a to to auto s manuálem je v o dost lepší stavu, prostě na tu hmotnost auta se to víc hodí.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
de-nitro

#3 Příspěvek od de-nitro »

ty manualy rusej protoze je v tom nikdo nechtel,e60 m5 se obcas objevi ale f10 v manualu je fest rarita.mluvim teda o us trhu zejo.
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#4 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

U M2/M3/M4 manuály dál budou na přání. Ale u těchle 5er,6er - GT vozů se to ani moc charakterem nehodí. Byla tam mizivá poptávka. Trochu to dává smysl.
xyron

#5 Příspěvek od xyron »

Myslím že v rámci individual programu ti namontují manuál i do aut kam se seriově nedává... ono jestli dáš za Mko 3 nebo 3,5 mio už je celkem jedno..
Odpovědět