Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pisty na M3 E46
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Výrobce origo pístu bývá mahle nebo kolbenSchmidt. Cena origo pístu je na tolik závratná, že se je vůbec nevyplatí kupovat vuci aftermarket pistum. Když koupis Wiseco, wossner, JE piston atd. Tak budeš mit lehčí a pevnější písty o třetinu levnější 

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Ahoj
díky všem za rady, tipy na toho kdo co udělá.
Jen pro info:
trochu jsem se hecnul a motor nechávám stavět z originál nových dílů kompletně celej, sice to něco bude stát, ale čeká mě krásných 5000 km v zajíždění, ale víte jak to je, budu o tom motoru vědět vše, kdy jsem vyměnil olej jak sem si to zajel, co jsem tam natankoval, že jsem ho řádně ohřál a takový další klasický úchylárny v duchu M3
H
díky všem za rady, tipy na toho kdo co udělá.
Jen pro info:
trochu jsem se hecnul a motor nechávám stavět z originál nových dílů kompletně celej, sice to něco bude stát, ale čeká mě krásných 5000 km v zajíždění, ale víte jak to je, budu o tom motoru vědět vše, kdy jsem vyměnil olej jak sem si to zajel, co jsem tam natankoval, že jsem ho řádně ohřál a takový další klasický úchylárny v duchu M3
H
Takze motor rozebranej do posledniho sroubku, seznam dilu je jasnej
Zustava pouze hlava,klika a blok a vse jinak original nove do posledniho sroubku, pisty budou 87,2 mm takze jeste zustane rezerva na dalsi akci
A urcite bude nekoho zajimat rozpocet ...... Zatim si necham pro sebe nez to pojede.vlozim pak fotky
Zustava pouze hlava,klika a blok a vse jinak original nove do posledniho sroubku, pisty budou 87,2 mm takze jeste zustane rezerva na dalsi akci

A urcite bude nekoho zajimat rozpocet ...... Zatim si necham pro sebe nez to pojede.vlozim pak fotky