Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Barva kol

upravené vozy :)
Zpráva
Autor
xander8387

#21 Příspěvek od xander8387 »

hurvajs77 píše:ono to je spíše o tom, že v podstatě každý člověk si bude obhajovat svou volbu. Ikdyby slyšel argumenty, které nevyvrátí bude si stát za svým. Jen málo lidí umí přiznat chybu. Ale jak jsem psal, příště se neptej, resp. neodpovídej na mou reakci tak jak si odpověděl. Udělal jsem to co jsi chtěl - zahlasoval jsem a napsal svůj názor
První věc je ta, že ničí názor mě vážně nezajímal.. pokud jsi chtěl dát jinou barvu, měls ji napsat.. pokud žádnou.. šipka zpět určitě víš, kde je..
Je mi jasný, že se vždycky, VŽDYCKY, najdou tací, kterým se daná věc nelibí.. to je taky správný, tak to má být... ale myslím si, že nikdo nemá právo na to, něco odsuzovat a vypouštět totalní bláboly... Já přiznat chybu umím, mysli si co chceš, ale umím.. jen jaksi tady není důvod... kdo kde udělal chybu? Já jsem snad udělal tu chybu, že jsem udělal auto tak, jak se zrovna tobě nelíbí? Aha, tak to asi ani omylem... jsem z těch, co rád věci dělá prostě po svým, bez ohledu na ostatní... Jo, mohl jsem koupit všechny věci originál a originál...ale nějak mě to nebaví :-)
ochechule

#22 Příspěvek od ochechule »

Přítel tomuhle designu říká "nátěr základovkou" :-) (omlouvám se, nešlo si nerýpnout). No důležitý je aby se to líbilo tobě, ale když už tak si myslím že je důležitý aby se na těch kolech opakovalo něco co je použitý jinde na autě, aby bylo vidět že k tomu autu patřej... teda podle mýho skromnýho názoru grafika...aby to auto prostě vypadalo jako jeden celek, když už to má bejt divočina.
xander8387

#23 Příspěvek od xander8387 »

hurvajs77 píše:víš co, polib si matnej lak a dej mi klid... Nazdar :mad:
Mile rád. Ať se daří!
xander8387

#24 Příspěvek od xander8387 »

ochechule píše:Přítel tomuhle designu říká "nátěr základovkou" :-) (omlouvám se, nešlo si nerýpnout). No důležitý je aby se to líbilo tobě, ale když už tak si myslím že je důležitý aby se na těch kolech opakovalo něco co je použitý jinde na autě, aby bylo vidět že k tomu autu patřej... teda podle mýho skromnýho názoru grafika...aby to auto prostě vypadalo jako jeden celek, když už to má bejt divočina.
Právě proto jsou v anketě barvy jako je černá a červená..
ochechule

#25 Příspěvek od ochechule »

Černý s decentním červeným kroužkem po obvodu v barvě doplňků?
xander8387

#26 Příspěvek od xander8387 »

Ano, přesně něco takovýho mám osobně na mysli s tím kroužkem :wink: To se zatím jeví jako nejlepší idea.
Filozof

#27 Příspěvek od Filozof »

Matnou taky neupřednostnuji ale pokud bys chtěl z toho udělat trochu fešáka tak bych šel cestou krásných origo 18" alu kol ve stříbrné barvě. Pěknej výfuk s pěkným zvukem R6 nebo nevím co máš za motor.

Jde o to zda to má bejt show car nebo prostě auto pro sebe pro radost.

Bíle matné pruhy by tomu slušeli daleko více jak ty červené detaily.
A barevná alu jsou taky hnus.

Takže auto komplet dostříkat do černé a zvolit pěkné bílé pruhy boky a možná přes kapotu a kufr...
No a hodně dělají xenony alespoň 5000k. to pak prokoukne.

Chtělo by to nějaké návrhy. Jedno auto jsem viděl černé s bílejma pruhama a nevypadalo to špatně. Jak na Viperu tak na E36. Ale nesmí se to přehnat.

jinak mám rád taky spíše origo Mpaket.
paveld
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od paveld »

Jestli dobře rozumim tomu, čeho chceš dosáhnout, tak by to pozvedli (zvlášť tu matnou černou) neonově zelený/růžový/žlutý kola.
Uplně tohle nemusim, ale když už - tak stříbrná, černá, bílá nebo ta modrá co tam máš teď to zabije ještě víc, pokud máš v plánu, že auto jinak zůstane tak jak je.
xander8387

#29 Příspěvek od xander8387 »

Mám to celkem dost snížený (ale do města a díry je to akorát). Jezdím s tím dennodenně, tak potřebuju trochu praktický auto, který se neplazí po zemi. Ted tam jsou 16ky, který mi začli škrtat o zadní lemy, jelikož jsou nové a jsou dělané trochu jinak, než originál (nejsou zespodu ohnuté, ale rovné). Po nových alu koukám, ale zatím se mi nejvíc pozdávají opět 16ky, možná 17ky. Ale raději si připlatím za lepší pneu na 16ky. Jedny mám vyhlídnutý a uvažuji, že je nechám v origo stavu.
Potom bych chtěl sehnat zadní koncový tlumič od supersprintu, jestli se zadaří..
Upřímně, taky jsem si ze začátku tou červenou nebyl jistej, ale postupem času jsem přišel na to, že je to nejlepší řešení a vypadá to výborně. Ale to spíš na živo to budí lepší dojem. Tak či tak je lepší to nějak odrazit.

Jinak M paket mám celej, krom zrcátek. Ty se k hranatýmu autu podle mě absolutně nehodí.
xander8387

#30 Příspěvek od xander8387 »

paveld píše:Jestli dobře rozumim tomu, čeho chceš dosáhnout, tak by to pozvedli (zvlášť tu matnou černou) neonově zelený/růžový/žlutý kola.
Uplně tohle nemusim, ale když už - tak stříbrná, černá, bílá nebo ta modrá co tam máš teď to zabije ještě víc, pokud máš v plánu, že auto jinak zůstane tak jak je.
No původně auto mělou jinou barvu a modrý kola byly jen chvíli, jelikož jsem je kitoval a byly flekatý, tak jsem to nastříkal na modro. Samozřejmě ted k této černé je to nesmysl a proto řeším, co místo toho. Ale nejspíš vyhrají origo kola bez laku.
Pazdi
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Pazdi »

škrtat ti to může i špatným rozměrem alu, špatným rozměrem pneu....v jiném topicu jsi psal, že budeš kupovat kola - jaký jsou rozměry? ať pak nejsi zklamanej...

k diskusi k barvám - je pravda, že bohužel tahle móda teď frčí - černé mat auto a zelené kola...růžová...rat style a podobné nesmysly...některým se to líbí, někteří mají rádi spíše normální styl - řekl bych, že většina z nás tady:)

Ono, spousta lidí, ať je to k nevíře, je raději, pokud je jejich auto "mimo pozornost"...samozřejmě pochvala potěší, ale aby mi na auto někdo sahal a zkoušel, jaký to je "lak"...aby se za ním otáčela půl ulice...to nevěstí nic dobrého:) A k matnému...jen takto - aktuálně to mám na autě, protože to tam dal bývalý majitel, řeším jak to sundat, abych nepoškodil původní lak...protože jsou to jen starosti a nervy:)

No a rada do života - ujasni si, co chceš - buď tě zajímá názor ostatních, a proto jsi založil tenhle topic a tuhle anketu...nebo je ti buřt a v tu chvíli docela postrádá smysl ptát se na něčí názor:)
xander8387

#32 Příspěvek od xander8387 »

Vím, ted mi to taky škrtá, protože mám vyvařené lemy a jsou trošku jiné, než origo. Jediné co potřebuju je vyšší et, kolem 35. Jinak kupuju 16ky..

V první řadě dodám, že auto nemám v plánu si nechávat ještě dalších xx let, ale ještě asi rok, možná dva...
Kompletně se zakitovalo a zabrousilo, nahodily se různé díly z jinych aut + m paket... možná si někteří z vás dokáží představit, jak takovy auto asi vypadá?
Proto jsem hledal volbu, jak auto sjednotit do barvy. Původně měl byt celolak, z něhož nakonec sešlo z důvodu brzského prodeje. Tohle byla nejlevnější a nejidealnější volba, se kterou jsem nakonec velmi spokojen.
Jinak tohle folie není, do té bych v životě nešel..

A věř tomu, že kdyby ti začal někdo vykládat, že máš hnusný auto, a že to a to jsi měl udělat jinak a plno dalších takovy řečí, taky by tě to nenechalo vklidu a ozval by ses. Né proto, že by tě sral názor nějakýho hňupa, ale už jen tak z principu. :-)

A to, že jsem psal, že to budí celkem zájem, jsem psal spíš proto, že to asi až takovej průser nebude, když to pochválil kde jakej soused, ba dokonce i sousedka :mad: :mad:

A pišu to asi po stý, názor ostatních mě opravdu nazajímal. K vyjádření slouží anketa. Navíc nechápu, proč tento typ lidí chodí do těchto topiců a naváží se do ostatních...
Kane

#33 Příspěvek od Kane »

Asi jsem pomalejší, ale když Tě opravdu nezajímá názor ostatních, jak neustále tvrdíš, tak proč ten topis? Proč vůbec nějaká anketa? Stejně Tě to nezajímá ... :roll:
xander8387

#34 Příspěvek od xander8387 »

Čekal jsem trošku solidnější odpovědi...Nechápu, proč každej jen kritizuje, když sám dokáže kulový...
...holt.. chybama se člověk učí :-)
stenlie
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od stenlie »

Na youtube v německých BMW srazech je dost inspirace ... Každej si to může poladit podle svého (někdy bohužel :roll: )

U tebe by nebyly špatný kola s co nejužšími paprsky v tmavě šedé a udělat na tom jen cca cm červenej lem .

Jinak jsem taky zastánce Mkových kol s luxusní matnejší na xkrát lakovanou do hlubokýho lesku :D
xander8387

#36 Příspěvek od xander8387 »

Jo jak říkám, tato kola byly pouze jako krajní řešení. Přišlo mi to lepší, než jezdit s flekatými, vykitovanými koly. Navic jsou to kola, která si nechci nechat, proto jsem je nestříkal.

Nový kola už jsou na cestě, zatím v origo barvě. Zkusím jak to bude vypadat a pak se rozhodnu co s tím. Ale kdyžtak půjdou do barev podobným, co navrhuješ :wink:
xander8387

#37 Příspěvek od xander8387 »

Vyřešeno :wink:
Přílohy
kola.jpg
kola.jpg (103.05 KiB) Zobrazeno 5396 x
Kail

#38 Příspěvek od Kail »

No to je zase materiál.
Nenapadlo tě třeba že skutečnost že se někdo otočí ještě neznamená že se mu to líbí?Já když vidím ject nějakýho tuzera tak se taky otočím,ale abych se mohl zasmát a podívat co to řídí za exota :lol: .Myslím že tak to má asi většina lidí.

PS: Mpacket nemáš kompletní ani zdaleka.
xander8387

#39 Příspěvek od xander8387 »

Mě stačí, že mi každej ze známých, kdo to vidí, tak chválí, co říká tamhle franta na foru mě netrápí absolutně :roll:
A hlavní věc je, že se to libí mě :mad:
Holt nejsem z těch, co je nakaženej nemocí ORIGO, všechno ORIGO, proboha všechno musí být stejné jako před 30 lety!!!
Sakra, proč?! Co s tím všichni blbnou, co je na tom tak úžasnýho mít stejný auto, jako měli všechni před takovou dobou??

M paket nárazníky mám všechny, zbytek mě neláká. Zrcátka jsou hovadina, nechápu proč dávat takový kulatý zrcátka na hranatý auto, vubec to k tomu nesedí..a pak křídla, kola, volant, řadička a spol.. nedej bože nálepka M všude kam se podíváš... to asi není pro mě, takže :mad:
Lennox

#40 Příspěvek od Lennox »

Xander se tu ptal jakou barvu na kola a ne na názory zda se někomu líbí lak na autě, že je to auto hnusný apd. Jak někdo vybočí z řady tak je zle, to samí na silnici. Jak někdo překročí rychlost, odpálí to s hrabáním tak je hned za prase. :roll: Příště se radši zeptej na názor kamarádu, tam se dostaneš aspoň rozumných odpovědí. :)
Odpovědět