První věc je ta, že ničí názor mě vážně nezajímal.. pokud jsi chtěl dát jinou barvu, měls ji napsat.. pokud žádnou.. šipka zpět určitě víš, kde je..hurvajs77 píše:ono to je spíše o tom, že v podstatě každý člověk si bude obhajovat svou volbu. Ikdyby slyšel argumenty, které nevyvrátí bude si stát za svým. Jen málo lidí umí přiznat chybu. Ale jak jsem psal, příště se neptej, resp. neodpovídej na mou reakci tak jak si odpověděl. Udělal jsem to co jsi chtěl - zahlasoval jsem a napsal svůj názor
Je mi jasný, že se vždycky, VŽDYCKY, najdou tací, kterým se daná věc nelibí.. to je taky správný, tak to má být... ale myslím si, že nikdo nemá právo na to, něco odsuzovat a vypouštět totalní bláboly... Já přiznat chybu umím, mysli si co chceš, ale umím.. jen jaksi tady není důvod... kdo kde udělal chybu? Já jsem snad udělal tu chybu, že jsem udělal auto tak, jak se zrovna tobě nelíbí? Aha, tak to asi ani omylem... jsem z těch, co rád věci dělá prostě po svým, bez ohledu na ostatní... Jo, mohl jsem koupit všechny věci originál a originál...ale nějak mě to nebaví