Ahoj, žije tohle vlákno ještě? Jak jste dořešili nakonec to plavání prosimvás??? Mám rv94 s TDS motorem a límcové kola 235/45 17" a plave to taky jak kráva. Vlastně celou dobu co jedu, tak musím více či méně pořád hejbat volantem sem tam a dolazovat směr. Samozřejmě na rovný silnici minimálně, ale v kolejích je to blazinec, pořád musím hlídat volant jak ostříž a třeba dálnice při rychlostech nad 130Km je vážně divočina.
Vyměnil jsem na předku přední i zadní ramena, tyčky stabilizatoru, vložky tlumičů, zkracovali se pružiny, aby auto nebylo jak motorovej člun. Dále spojovací tyč řízení, pomocný čep, čepy řízení, měnil sem i celou převodku aby neměla vůli. Vzadu jsem měnil tlumiče, jejich horní uložení a ty velké silentbloky nápravnice. Musim říct že ty poslední 2 věci pomohly fakt hodně ke zlepšení, ale stejně nic moc :/ No a následně sem si nechal udělat sbíhavost. Tak by mě zajímalo jestli to někdo vyřešil a čim to bylo, protože se mi nezdá že by s tim dřív jezdili papaláši na jednání a lítali po silnici sem tam jak vožralý jak psal kolega přede mnou....