ahojte chlapi, potreboval by som radu, neviete aká je charakteristika signálu z DME do budíkov, pre funkciu otáčkomeru, mám zástavbový motor m57 v aute a rád by som tam dorobil ten otáčkomer, inak mi všetko fára
viem, že to počíta čidlo na remenici ako obĺžnikový signál s 2 vynechanými zubami pre 1 otáčku, malo by to byť 0V a 5V, ale ide mi hlavne o spracovaný výstup z DME (pretože nie je v aute ) aby som to nejak mohol napojiť na pin do budíkov, je to vcelku potrebná vec
inak pre upresnenie, m57 je nafta ale použil som elektriku m50 s CC
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
otáčkoměr m50
-
airbone
- Klubové ID: 1836
ide to cez CAN, takze tak jednoduche to nebude...sklenus píše:ahojte chlapi, potreboval by som radu, neviete aká je charakteristika signálu z DME do budíkov, pre funkciu otáčkomeru, mám zástavbový motor m57 v aute a rád by som tam dorobil ten otáčkomer, inak mi všetko fára
viem, že to počíta čidlo na remenici ako obĺžnikový signál s 2 vynechanými zubami pre 1 otáčku, malo by to byť 0V a 5V, ale ide mi hlavne o spracovaný výstup z DME (pretože nie je v aute ) aby som to nejak mohol napojiť na pin do budíkov, je to vcelku potrebná vec
inak pre upresnenie, m57 je nafta ale použil som elektriku m50 s CC