original webasto dálka vůbec nemé tlačítko mode, to je asi dělané přímo pro bmw a kdoví jak to komunikuje a co to vlastně musí všechno aktivovat. Jak jsem koukal tak auto stejně nejdřív odemkl a zamkl a potom teprve použil dálku od webasta a tudíž to asi nebude mít moc velký dosah, který by byl použitelný.
Jinak mi to nedalo a koukal jsem ještě na schéma E39 a tam je komunikace po K-Line.(myslel jsem si, že jsem to někde vyděl). Nevíš All proč se topení někdy spouští při otevření dveří, to mi nejni jasný.
ano na e46 e39 e53 je pin 2 K-line a po něj je řízeno
no je to jednoduché odejde převodník z K busu na RDX TDX a pár dalších součástek - pak se při otevření dveří a podobných aktivacích K bus linky rozjede jednotka .... nějakým způsobem
Jak jsem psal, namontoval jsem si nezávislé topení a občas mám problém s přehříváním topení z důvodu elektro ventilů, který se po vypnutí motoru na chvíli zavřou (přivede se napětí +12V měřeno). Nevím proč to mají takto udělané, ale když pustím RES, tak se okamžitě otevřou (bez napětí) a vše je v pořádku, nebo když pustím topení a auto je delší dobu v klidu tak je to taky v pořádku, dělá to jenom po zapnutí a vypnutí zapalování. Neví někdo jak to odstranit, než ty elektro ventily při běhu topení obejdu?
ALL psal jsem Ti SZ, ale nějak mi to nefunguje, ani email mi nejde napsat (adresu), prosím napiš mi tvojí adresu na lpekar@centrum.cz , abychom se mohli spojit a domluvit na opravě ŘJ z E39.