Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
vybijeni baterie e60 2003
ahoj,nevi nekdo cim to je? baterka mi vydrzi tak dva dny v aute a je vybita,koupil jsem i stribrnou vartu za 5500kč a ta mi vydrzi tak 4 dny,altik mi dobiji na 13.9 ,,zjistil jsem ze kdyz vyndam pojistku tu velkou co je pro motor,prevodovku ,,tak prestane odber produ i kdyz stoji auto vyple a zamcene,,nevite prosim co by to tam mohlo vybijet? dekuju
Ahoj,mám stejný problém na E60 a též s novou Vartou,ještě chci nechat baterii nakódovat a zaregistrovat,doufám že to pomůže. Auto mám skoro pořád na udržovačce Optimate 5,která je asi slabá.Nerad bych novou baterii oddělal
jináč nevíte někdo kde najdu senzor venkovní teploty? Teploměr ukazuje nesmysle
někdy -30 a někdy +30

ještě bych rád doplnil že alespoň u mě v mé E60 530D se u motoru občas samovolně rozbíhá jakoby nějaké čerpadýlko nebo něco podobného.Bzučí to cca 20sec a pak přestane,když je auto zamčené dálkou tak to udělá hned po zamčení a pak ještě možná po 10 min a pak už nic.Když je auto odemčené tak stačí cokoliv udělat,třebas jen otevřít dveře a už to bzučí 

je to hrozny,rano nastartuju a za deset minut na pumpe nenastartuju,,uz mi to dvakrat promerovali a porad nic,,nechal jsem si udelat na dalkove ovladani relatko,ktere mi vypne alektriku k motoru a prevodovce,aspon to slouzi i jako ochrana proti kradezi,vzdy kdyz vim ze nekde budu dyl stat,tak tu elektriku vypnu a ono to nezere baterku,ale stejne je porad nekde problem a musi se najit