Mám dotaz. Dneska mě začalo zlobit naklápění xenonů. Když nastartuju, xenon sjede normálně dolu, nahoru a srovná se. Ale pak po určitých intervalech vždycky mrkne dolu a zase se vrátí. Může to dělat to čidlo na zadní nápravě? Jestli jo, kolik to tak stojí? Díky za rady
muze, taky to muze byt na predni naprave nebo frm modul, ted to oznaceni nevim ale uplne jiste a taky to muze byt projebany drat po cele katli. Hodne stesti, prosel jsem si tim taky.
Ahoj, vyměnil jsem čidla, ale nepomohlo to. Po 14 dnech najednou klid až do teď........ a dneska ráno to začalo zlobit znovu. Diagnostika nic, takže možná ten kabel? Chvíli to nechám, třeba to zase dostane rozum:-)
To neni moc uklidnujici . Uz me moc nebavi jak me lidi problikavaji cas od casu. Po serizeni to chvilku udrzi a pak zacne zlobit. Spis bych to videl opravdu na ty kabely. Kolik stalo cidlo.
Rekl bych to asi takhle, vsechno jde promerit, nekdy lehce, nekdy hur. Je to jen otazka vybaveni a znalosti. Zpravidla se to nikdy neopravi samo, jen se zvysuje riziko ze odejde neco dalsiho.
Jo a jestli diagnostika nic, tak bud vyhodit diagnostiku nebo jeji obsluhu.
Samozřejmě souhlas. Problém je v tom, že kdykoliv s tím zajedu do servisu, všechno funguje jak má....zrovna dneska jsem to chtěl řešit, ale od včerejšího rána se to neprojevilo ani jednou...:-)Se fakt po....