Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 multifunkční volant
Myslíš tady ?
http://auto.bazos.cz/inzerat/30895592/P ... -RV-97.php
http://auto.bazos.cz/inzerat/30895592/P ... -RV-97.php
Nejedná se o originální věc, žádná e 36 ho neměla, takže se to musí dodělat a ano, lze to dodělat. Řešili to zde na bimmerforu http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... l-retrofit
-
- Kontaktovat uživatele:
Ano mám ... není to origo, ale frčí mi to alespoň co se rádia týče (rádio musí umět ibus) a frčel by i tempomat, ale to bych musel dát tempo z E39 (+ ibus modul) což dělat nechci a nebudu, protože mám z výroby ten E36 tempomat, takže jsem spokojený.
Volant je origo, jen jsem vyměnil ty packy + kroužek pod volantem + dotáhnul nějaký kablék

Volant je origo, jen jsem vyměnil ty packy + kroužek pod volantem + dotáhnul nějaký kablék

Existuje nějaký seznam která rádia toto mají a které ne?Fatal Design píše:Ano mám ... není to origo, ale frčí mi to alespoň co se rádia týče (rádio musí umět ibus) a frčel by i tempomat, ale to bych musel dát tempo z E39 (+ ibus modul) což dělat nechci a nebudu, protože mám z výroby ten E36 tempomat, takže jsem spokojený.
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš li všechno připraveno (nakoupeno) tak montáž jako taková je tak na hodinku.Risa525 píše:sakra to je výbava...se uslintám
na jak dlouho je to práce? bude to komunikovat s CD profes. rádiem nebo musim koupit to tvé rádio?
Ano prosím a bude zase na prodej, protože jsem si sehnal tu větší co umí i telefoun, když už ho tam mámFx píše:Koukám, to je ta multifunkce ode mě?

O seznamu nevím ... 100% vím jen to co mám já a to je RDS Professional (Becker) a to ještě musí být BE2455 (je to na štítku) existuje totiž i BE2450 které vypadá stejně, ale nemá IBUS tak to s tím nejede ... Pak jsem to teda viděl někde na videu běžet s Business rádiem, ale jaká verze to byla, to nevím ...Zungi píše:Existuje nějaký seznam která rádia toto mají a které ne?
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokial ja viem tak funguje to iba na bussines cd s dvoma displaymi a profesionál rds model 2455 ako písal fatal.
Zase bussines cd má výhodu oproti profi že sa dá cez to radio ovládať telefón cez mf volant. Na display radia viete rolovat tel zoznam a podobne. Ovsem musí byt originál telefón pod loketkou.
Ešte som videl mf napojené aj na nejakom splníte rádiu.
U nás na klube to má člen mimo
Zase bussines cd má výhodu oproti profi že sa dá cez to radio ovládať telefón cez mf volant. Na display radia viete rolovat tel zoznam a podobne. Ovsem musí byt originál telefón pod loketkou.
Ešte som videl mf napojené aj na nejakom splníte rádiu.
U nás na klube to má člen mimo
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: