Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW M3 E36 Coupe
tak to tak bude asi urcite, ja chtel svoje porad prodat, ale kdyz jsem fakt videl, co kdo prodava, tak mi to je lito prodat a necham si to, ale bral bych nejakou e36 m3, je to krasne auto. i kdyz ted jsem se koukal na e46 m3, ale z toho mam docela strach, aby byla dobra, tam to uz prece jenom stoji vic jak u e36
som si mohol mysliet ze bude taky koment, treba citat co je v inzerate. Volat som skusal ale nedvihal. Toto je v inzerate hned na prvej strane:
"KONTAKT: 737602003 kontakt je na mně, prosím jen SMS. Momentálně jsem v zahraničí. Stejně jako majitel. Budu volat zpět.
Nebo:SZ"
kvoli inej M3 som nemal problem volat asi pol hodinu s Tomasom Hajrom a potom este s jeho mechanikom aby som si len overil stav auta. fakt uzitocny koment, diky za neho:-)
"KONTAKT: 737602003 kontakt je na mně, prosím jen SMS. Momentálně jsem v zahraničí. Stejně jako majitel. Budu volat zpět.
Nebo:SZ"
kvoli inej M3 som nemal problem volat asi pol hodinu s Tomasom Hajrom a potom este s jeho mechanikom aby som si len overil stav auta. fakt uzitocny koment, diky za neho:-)
Jsi trubka..paca píše:a co tak zavolat? tady chceš kupovat auto za 250tis kaček a nemáš 30 kaček na tel?blesk666 píše:inak pisal som SMS na tuto modru a uz 3 dni ziadna odpoved, takze asi aj takmě volal kluk na auto co prodávám až z irska

První než poučuješ, navíc opapouškovanou hláškou některých místních (tím nepopírám, že velice věcnou, v jiných případech), tak si aspoň přečti text inzerátu..

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale ale.. nebudem sa nikoho zastavat.. vidim ze debata zvrhava blbym smerom.Alois píše:Jsi trubka..paca píše:a co tak zavolat? tady chceš kupovat auto za 250tis kaček a nemáš 30 kaček na tel?blesk666 píše:inak pisal som SMS na tuto modru a uz 3 dni ziadna odpoved, takze asi aj takmě volal kluk na auto co prodávám až z irska
![]()
I když ti volají na pekáč i cigáni z Irska
![]()
![]()
První než poučuješ, navíc opapouškovanou hláškou některých místních (tím nepopírám, že velice věcnou, v jiných případech), tak si aspoň přečti text inzerátu..
A) Ak nemas reakciu na SMS 3 dni, tak snad napises znova, alebo zavolas (ak mas zajem, tak hned na druhy den) a nestazujes sa tu na fore..
B) s Felaci 1.9D by som velmi nevyskakoval

-
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, mate pravdu. Ja i majitel jsme v zahranici. Ja jsem na dovolene a poprve jsem si rek, ze nebudu kontrolovat a mit u sebe telefon, protoze jsi chci odpocinout a ne byt v jednom zhonu jak cely rok. Timto mi snad bude odpusteno.blesk666 píše:majitel aj inzerant je asi velmi v zahranici:-) osobne uz som si vybral ine auto kedze ziadna odpoved a tu len off topic
Majitel je stale pracovne v zahranici.
Abych se jeste vic ospravedlnil, tak ted jsem na internetu bo jsem se sel podivat jake bude pocasi, pac zitra vyrazime z dovolene domu. A chtel jsem vedet co nas ceka.
Jestli mohu, dejte mi cas do nedele, kdy bych uz mel byt doma a vsechno poresim....
Dekuji
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no ma jen vetsi unasec na prevodvce kvuli vetsi hardyspojceMajkl328 píše:Hele sory, ale převodovka z 2.5 neni stejná jako M3 3.0....

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance