Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW M3 E36 Coupe
tak to tak bude asi urcite, ja chtel svoje porad prodat, ale kdyz jsem fakt videl, co kdo prodava, tak mi to je lito prodat a necham si to, ale bral bych nejakou e36 m3, je to krasne auto. i kdyz ted jsem se koukal na e46 m3, ale z toho mam docela strach, aby byla dobra, tam to uz prece jenom stoji vic jak u e36
som si mohol mysliet ze bude taky koment, treba citat co je v inzerate. Volat som skusal ale nedvihal. Toto je v inzerate hned na prvej strane:
"KONTAKT: 737602003 kontakt je na mně, prosím jen SMS. Momentálně jsem v zahraničí. Stejně jako majitel. Budu volat zpět.
Nebo:SZ"
kvoli inej M3 som nemal problem volat asi pol hodinu s Tomasom Hajrom a potom este s jeho mechanikom aby som si len overil stav auta. fakt uzitocny koment, diky za neho:-)
"KONTAKT: 737602003 kontakt je na mně, prosím jen SMS. Momentálně jsem v zahraničí. Stejně jako majitel. Budu volat zpět.
Nebo:SZ"
kvoli inej M3 som nemal problem volat asi pol hodinu s Tomasom Hajrom a potom este s jeho mechanikom aby som si len overil stav auta. fakt uzitocny koment, diky za neho:-)
-
- Klubové ID: 2150
Jsi trubka..paca píše:a co tak zavolat? tady chceš kupovat auto za 250tis kaček a nemáš 30 kaček na tel?blesk666 píše:inak pisal som SMS na tuto modru a uz 3 dni ziadna odpoved, takze asi aj takmě volal kluk na auto co prodávám až z irska

První než poučuješ, navíc opapouškovanou hláškou některých místních (tím nepopírám, že velice věcnou, v jiných případech), tak si aspoň přečti text inzerátu..

-
- Kontaktovat uživatele:
Ale ale.. nebudem sa nikoho zastavat.. vidim ze debata zvrhava blbym smerom.Alois píše:Jsi trubka..paca píše:a co tak zavolat? tady chceš kupovat auto za 250tis kaček a nemáš 30 kaček na tel?blesk666 píše:inak pisal som SMS na tuto modru a uz 3 dni ziadna odpoved, takze asi aj takmě volal kluk na auto co prodávám až z irska
![]()
I když ti volají na pekáč i cigáni z Irska
![]()
![]()
První než poučuješ, navíc opapouškovanou hláškou některých místních (tím nepopírám, že velice věcnou, v jiných případech), tak si aspoň přečti text inzerátu..
A) Ak nemas reakciu na SMS 3 dni, tak snad napises znova, alebo zavolas (ak mas zajem, tak hned na druhy den) a nestazujes sa tu na fore..
B) s Felaci 1.9D by som velmi nevyskakoval

-
- Klubové ID: 2246
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, mate pravdu. Ja i majitel jsme v zahranici. Ja jsem na dovolene a poprve jsem si rek, ze nebudu kontrolovat a mit u sebe telefon, protoze jsi chci odpocinout a ne byt v jednom zhonu jak cely rok. Timto mi snad bude odpusteno.blesk666 píše:majitel aj inzerant je asi velmi v zahranici:-) osobne uz som si vybral ine auto kedze ziadna odpoved a tu len off topic
Majitel je stale pracovne v zahranici.
Abych se jeste vic ospravedlnil, tak ted jsem na internetu bo jsem se sel podivat jake bude pocasi, pac zitra vyrazime z dovolene domu. A chtel jsem vedet co nas ceka.
Jestli mohu, dejte mi cas do nedele, kdy bych uz mel byt doma a vsechno poresim....
Dekuji
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
no ma jen vetsi unasec na prevodvce kvuli vetsi hardyspojceMajkl328 píše:Hele sory, ale převodovka z 2.5 neni stejná jako M3 3.0....

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance