Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

motor m50b20 bezvanos za litr-prodáno,prosím smazat!!!

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
zupi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od zupi »

Mám v garáži motor m50b20 bez vanosu,do poslední chvíle fungoval a jel krásně,pak se auto rozebralo a motor se od strojil,takže je uplně holej. Nechám ho za 1000kč kdyby měl někdo zájem. Když ne,tak jde do šrotu :)
gs500e

#2 Příspěvek od gs500e »

ahoj,

chtěl jsem se tě zeptat, jak moc pospícháš na ten motor? myslíš že by ti vydržel doma než ho hodíš do šrotu do 2. března?
brácha má právě dvoulitra bezvanos a řeší tam ted ztrátu kapaliny, ještě mu ted přetěsnily chladič, hadice, nový termostat atd, tak se během týdne dvou uvidí jestli se to ztrácí pořád dál nebo jestli to prostě to auto žere, v oleji kapalina není, a auto nekouří, ale může to prostě asi i být nějaké už ztvrdlé nebo ruplé těsnění pod palicí a myslím, že než dělat palici a komplet generálku motoru, tak je lepší a jednodušší tam hodit jiný motor :-)
když by se potvrdila to, že jeho současný motor je v řiti, tak bych dojel k tobě, právě bych měl volno ten víkend 2-3.března, pokud by to šlo..

je ten co prodáváš opravdu stopro funkční? abych bráchovi nedohodil něco za co by mě proklel :-D
jak dlouho ten motor stojí? píšeš že je komplet odstrojený, tzn. sání, svody, altík, startér, visca, kladky atd. vše je dole? a převodovka?

díky moc za odpověd, aleš
zupi
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od zupi »

Hele klidně ještě počkám :wink: Motor už je venku z auta asi rok a válí se celou dobu v garáži. Jak řikám fungoval do tý doby než se auto rozebralo,a rozebralo se z toho důvodu že bylo shnilý a bez stk. Jinak je z něj dole všechno co píšeš + je pryč vana,sací koš a držáky.
gs500e

#4 Příspěvek od gs500e »

dík za info, jakmile bude za týden čtrnáct dnů jasno, jeslti je motor v řiti nebo ne, tak mi brácha dá vědět, a kdyžtak bych dofrčel k tobě...
to je dobře že je takhle oholenej, stejně bych musel vykoumat čím pro to vůbec dojet, všechny báva mám jen s výklopným víkem, čili to je pase, když si půjčíme od táty gazíka kůli kouli a vleku, tak doprava vyjde 3x tolik co ti dám za motor, tak budu muset někde vypůjčit nějaký kombík...
kolik má tak ten oholenej motor ted kg?
zupi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od zupi »

Tyjo tak to ti přesně nepovim,ale myslim si tak do 100kg maximálně
Odpovědět