macam3 píše:Streety píše:Ahoj. Shanim vnitrni kryty sloupku na celni sklo. Mas? Prip. foto. Dik moc
mám,zítra nafotím
Supr. Mam zajem o vic veci. Udelam seznam.. Kdyz tak fotky hod tady nebo na streety@seznam.cz Zatim moc dik
macam3 píše:Streety píše:Ahoj. Shanim vnitrni kryty sloupku na celni sklo. Mas? Prip. foto. Dik moc
mám,zítra nafotím
koty píše:OK díkes a foto těch kol jestli nepošleš na kotaslukas@atlas.cz díkes
TMC píše:zdravíčko, jak moc je poškozený to víko kufru? A koukam že máš kliky v barvě, sou k mámí? A případně, kde je možný to vidět? Díky Tomáš
homer01 píše:ahoj, jak je na tom slida na strese? popripade kolik za strechu? muzu poprosit foto? lukam@centrum.cz
dik
balda88 píše:TMC píše:zdravíčko, jak moc je poškozený to víko kufru? A koukam že máš kliky v barvě, sou k mámí? A případně, kde je možný to vidět? Díky Tomáš
snad prodávající promine, že odpovídám za něj, víko jsem viděl na vlastní oči, kdyby jsem neměl už svoje dávko koupené tak bych ho koupil, nic hroznýho, to neni, v klidu se to nechá opravit. prodávající je z Mostu a je to super kluk, byl jsem tuhle u něj a nechtělo se mi vůbec ject domu jak se super kecalo.