Supr. Mam zajem o vic veci. Udelam seznam.. Kdyz tak fotky hod tady nebo na streety@seznam.cz Zatim moc dikmacam3 píše:mám,zítra nafotímStreety píše:Ahoj. Shanim vnitrni kryty sloupku na celni sklo. Mas? Prip. foto. Dik moc
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 ///M3.SMG cabrio---díly z bouračky --SLEVA na zbytky !!
-
- Kontaktovat uživatele:
OK díkes a foto těch kol jestli nepošleš na kotaslukas@atlas.cz díkes 

-
- Kontaktovat uživatele:
zítra udělám a večer pošlukoty píše:OK díkes a foto těch kol jestli nepošleš na kotaslukas@atlas.cz díkes

-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, jak je na tom slida na strese? popripade kolik za strechu? muzu poprosit foto? lukam@centrum.cz
dik
dik
-
- Kontaktovat uživatele:
snad prodávající promine, že odpovídám za něj, víko jsem viděl na vlastní oči, kdyby jsem neměl už svoje dávko koupené tak bych ho koupil, nic hroznýho, to neni, v klidu se to nechá opravit. prodávající je z Mostu a je to super kluk, byl jsem tuhle u něj a nechtělo se mi vůbec ject domu jak se super kecalo.TMC píše:zdravíčko, jak moc je poškozený to víko kufru? A koukam že máš kliky v barvě, sou k mámí? A případně, kde je možný to vidět? Díky Tomáš
-
- Kontaktovat uživatele:
je OK,celá střecha je v super stavu,dám ji jen celouhomer01 píše:ahoj, jak je na tom slida na strese? popripade kolik za strechu? muzu poprosit foto? lukam@centrum.cz
dik

-
- Kontaktovat uživatele:
díkbalda88 píše:snad prodávající promine, že odpovídám za něj, víko jsem viděl na vlastní oči, kdyby jsem neměl už svoje dávko koupené tak bych ho koupil, nic hroznýho, to neni, v klidu se to nechá opravit. prodávající je z Mostu a je to super kluk, byl jsem tuhle u něj a nechtělo se mi vůbec ject domu jak se super kecalo.TMC píše:zdravíčko, jak moc je poškozený to víko kufru? A koukam že máš kliky v barvě, sou k mámí? A případně, kde je možný to vidět? Díky Tomáš

kliky sou kmání cena 300kč