Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW ///M podložka pod RZ

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
janbrasna

#1 Příspěvek od janbrasna »

Vím, že to není zrovna "náhradní díl", ale než se poptám v jiné části fóra jestli někdo netuší kde to splašit, tak možná bude mít někdo z vás něco podobného na prodej…

Hledám podložku pod RZ s logy BMW, ///M a nějakým nedealerským textem, tj. něco ala "BMW Motorsport" a podobné…

Podobné třeba tomuto:

Obrázek

Provedení vlastní podložky ideálně co nejobyčejnější, tj. jen na zacvaknutí značky (žádné nasouvání, zámečky, otvírací rámeček atp. …)

Nemáte/neumíte někdo? Díky!
ardo

#2 Příspěvek od ardo »

taky bych vzal :D
Rendis
Klubové ID: 286

#3 Příspěvek od Rendis »

koupit na čerpací stanici podložku bez nápisů a někde v reklamce si nechat udělat samolepku dle vlastního návrhu.Tohle se koupit nedá,protože se to nevyrabí.
Only e34 8-)
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
jokano

#4 Příspěvek od jokano »

janbrasna

#5 Příspěvek od janbrasna »

Jj, vím že se to "nevyrábí", jen jsem myslel, jestli je třeba někdo nenechal tisknout ve větším na kšeft…

Poláci, Angláni a Amíci je docela dost prodávají, prostě je mají natištěné v objemu na prodej po eBayích, Allegrech a podobně… (A proto je z aukcí zvenčí úplně nechci, všechny jsou různě zacvakávací a rozebírací a ty polské měly trochu tradici se otvírat a ztrácet ty značky, tomu bych se rád vyhnul ;D … — Jedna z těch eBay aukcí mě rozsekala, v popisku suveréně: "KEIN BILLIGER SCHEISS AUS POLEN" :D:D:D … Takže tak, no.)

A jinak ano, dělal jsem to dřív vždycky přesně takhle — za dvacku bez potisku z autokelly a pak za pade–kilčo v reklamce vyřezanej signmaking folie… tady je nicméně víc barev a menší tvary, to už by úplně nedrželo, na to už to chce opravdu sítotisk, a to začíná mít smysl od 100ks výš… tolik aut fakt nemam ;D

Zvažuju to možná nechat vyřezat "3D", aby to bylo plastické. Pokud to takhle DIY nakonec dopadne, tak dám vědět, kudy na to…
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Konkrétně to provedení držáku z fotky mám na autě s dealerským popiskem a drží opravdu dobře, jsem s ním spokojen a můžu doporučit.
Odpovědět