Vím, že to není zrovna "náhradní díl", ale než se poptám v jiné části fóra jestli někdo netuší kde to splašit, tak možná bude mít někdo z vás něco podobného na prodej…
Hledám podložku pod RZ s logy BMW, ///M a nějakým nedealerským textem, tj. něco ala "BMW Motorsport" a podobné…
Podobné třeba tomuto:
Provedení vlastní podložky ideálně co nejobyčejnější, tj. jen na zacvaknutí značky (žádné nasouvání, zámečky, otvírací rámeček atp. …)
koupit na čerpací stanici podložku bez nápisů a někde v reklamce si nechat udělat samolepku dle vlastního návrhu.Tohle se koupit nedá,protože se to nevyrabí.
Jj, vím že se to "nevyrábí", jen jsem myslel, jestli je třeba někdo nenechal tisknout ve větším na kšeft…
Poláci, Angláni a Amíci je docela dost prodávají, prostě je mají natištěné v objemu na prodej po eBayích, Allegrech a podobně… (A proto je z aukcí zvenčí úplně nechci, všechny jsou různě zacvakávací a rozebírací a ty polské měly trochu tradici se otvírat a ztrácet ty značky, tomu bych se rád vyhnul ;D … — Jedna z těch eBay aukcí mě rozsekala, v popisku suveréně: "KEIN BILLIGER SCHEISS AUS POLEN" :D:D:D … Takže tak, no.)
A jinak ano, dělal jsem to dřív vždycky přesně takhle — za dvacku bez potisku z autokelly a pak za pade–kilčo v reklamce vyřezanej signmaking folie… tady je nicméně víc barev a menší tvary, to už by úplně nedrželo, na to už to chce opravdu sítotisk, a to začíná mít smysl od 100ks výš… tolik aut fakt nemam ;D
Zvažuju to možná nechat vyřezat "3D", aby to bylo plastické. Pokud to takhle DIY nakonec dopadne, tak dám vědět, kudy na to…