Koupím krytku kolem kliky na E36 sedan, ale pouze jednu, levou přední to jest u řidiče.
Pozor, není totožná se zadní krytkou, ze zadních dveří nepasuje!
Samozřejmě nepolámanou, funkční
Díky
Jo krytku, pardon, to se omlouvám, čtu rychle a pak toto. Myslel jsem, že se jedná o komplet kliku, proto cena 300 Kč. Upřímě by mě ani nenapadlo, že položku za 250 kč novou, bude někdo shánět použitou
Foli píše:Jo krytku, pardon, to se omlouvám, čtu rychle a pak toto. Myslel jsem, že se jedná o komplet kliku, proto cena 300 Kč. Upřímě by mě ani nenapadlo, že položku za 250 kč novou, bude někdo shánět použitou
Sháním starší, protože novou nechci. Proč? Protože by nová jediná lesklá krytka vypadal dost blbě na staré klice a o ostatních dveřích nemluvě, chápeš? Jsem student, ale rozdíl kilo by fakt nezabil ani mě, ale asi mi nic jiného nezbude... Bude to vypadat dost blbě.
Tak vidím stav klik a krytek své E36, ostatně jako každé druhé, tj zašedlý škaredý plast. Nemám s tím problém, pak koupím novotou vonící krásně lesklou černou novou krytku a bude tam jako pěst na oko.
Stejně mi asi nic jiného nezbude, ale ještě chvíli počkám.
Parda píše:Tak vidím stav klik a krytek své E36, ostatně jako každé druhé, tj zašedlý škaredý plast. Nemám s tím problém, pak koupím novotou vonící krásně lesklou černou novou krytku a bude tam jako pěst na oko. Stejně mi asi nic jiného nezbude, ale ještě chvíli počkám.
Tak ono ty zašedlé zabělalé plasty jsou ošetřit přípravkama na plasty, které je oživý. A hned to bude vypadat jinak
Parda píše:Tak vidím stav klik a krytek své E36, ostatně jako každé druhé, tj zašedlý škaredý plast. Nemám s tím problém, pak koupím novotou vonící krásně lesklou černou novou krytku a bude tam jako pěst na oko. Stejně mi asi nic jiného nezbude, ale ještě chvíli počkám.
Tak ono ty zašedlé zabělalé plasty jsou ošetřit přípravkama na plasty, které je oživý. A hned to bude vypadat jinak
Noo, tak ona ta nová krytka lesklá není, je to takový matný plast takže jako pěst na oko to určo nebude, a hlavně součástí té nové krytky je i ta těsnící guma která je u každé e36 už zpuchřelá, ale ok, když chce někdo starou hnusnou tak proč ne