Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

K: krytku na kliku E36

Náhradní díly. Kola mají vlastní sekci.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Parda

#1 Příspěvek od Parda »

Koupím krytku kolem kliky na E36 sedan, ale pouze jednu, levou přední to jest u řidiče.
Pozor, není totožná se zadní krytkou, ze zadních dveří nepasuje!
Samozřejmě nepolámanou, funkční
Díky
Foli

#2 Příspěvek od Foli »

Ahoj, mám cena 300 Kč
paca

#3 Příspěvek od paca »

Foli píše:Ahoj, mám cena 300 Kč

nová origo v BMW stojí cca 270,- :wink:
Parda

#4 Příspěvek od Parda »

Foli píše:Ahoj, mám cena 300 Kč

130+ pošta, bereš? Samozřejmě nepoškozená a přední. Jo a zapomněl jsem dodat, že potřebuji bez díry na zámek.
paca

#5 Příspěvek od paca »

Ještě sháníš? Doma jsem našel s dírou na zámek (myslím že se bezzámková nedělala)
Foli

#6 Příspěvek od Foli »

Jo krytku, pardon, to se omlouvám, čtu rychle a pak toto. Myslel jsem, že se jedná o komplet kliku, proto cena 300 Kč. Upřímě by mě ani nenapadlo, že položku za 250 kč novou, bude někdo shánět použitou 8O
Parda

#7 Příspěvek od Parda »

paca píše:Ještě sháníš? Doma jsem našel s dírou na zámek (myslím že se bezzámková nedělala)

Sháním, ale právě potřebuju bez díry na zámek. Nevím proč mám zámek u spolujezdce a ne u řidiče. A musí být z předních dveří, ze zadních nepasuje.
Parda

#8 Příspěvek od Parda »

Foli píše:Jo krytku, pardon, to se omlouvám, čtu rychle a pak toto. Myslel jsem, že se jedná o komplet kliku, proto cena 300 Kč. Upřímě by mě ani nenapadlo, že položku za 250 kč novou, bude někdo shánět použitou 8O

Sháním starší, protože novou nechci. Proč? Protože by nová jediná lesklá krytka vypadal dost blbě na staré klice a o ostatních dveřích nemluvě, chápeš? Jsem student, ale rozdíl kilo by fakt nezabil ani mě, ale asi mi nic jiného nezbude... Bude to vypadat dost blbě.
Zave
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Zave »

ver tomu, ale nebude
Parda

#10 Příspěvek od Parda »

Tak vidím stav klik a krytek své E36, ostatně jako každé druhé, tj zašedlý škaredý plast. Nemám s tím problém, pak koupím novotou vonící krásně lesklou černou novou krytku a bude tam jako pěst na oko.
Stejně mi asi nic jiného nezbude, ale ještě chvíli počkám.
Foli

#11 Příspěvek od Foli »

Parda píše:Tak vidím stav klik a krytek své E36, ostatně jako každé druhé, tj zašedlý škaredý plast. Nemám s tím problém, pak koupím novotou vonící krásně lesklou černou novou krytku a bude tam jako pěst na oko.

Tak ono ty zašedlé zabělalé plasty jsou ošetřit přípravkama na plasty, které je oživý. A hned to bude vypadat jinak
Parda

#12 Příspěvek od Parda »

Foli píše:
Parda píše:Tak vidím stav klik a krytek své E36, ostatně jako každé druhé, tj zašedlý škaredý plast. Nemám s tím problém, pak koupím novotou vonící krásně lesklou černou novou krytku a bude tam jako pěst na oko.

Tak ono ty zašedlé zabělalé plasty jsou ošetřit přípravkama na plasty, které je oživý. A hned to bude vypadat jinak

Hm, taky pravda.
papyk

#13 Příspěvek od papyk »

Noo, tak ona ta nová krytka lesklá není, je to takový matný plast takže jako pěst na oko to určo nebude, a hlavně součástí té nové krytky je i ta těsnící guma která je u každé e36 už zpuchřelá, ale ok, když chce někdo starou hnusnou tak proč ne 8)
Odpovědět