Je mi jasné že je to na dlouho ale snad se dočkám

koukám kde se dá (samozřejmě i v D) je to na dlouho to vím....ale chci si auto nechat takže budu hledat s rozvahou....Prady píše:Tady pomůže jedině německo...nebo je jeden kus na sportovních vozech za 129 tisíc...Já teď beru akorát jedinou dva a půli co se nabídla k prodeji v čechách a jinak to je poslední dobou hodně problém...
Tak ten teď zrovna beru v m-paketuRisa525 píše:koukám kde se dá (samozřejmě i v D) je to na dlouho to vím....ale chci si auto nechat takže budu hledat s rozvahou....Prady píše:Tady pomůže jedině německo...nebo je jeden kus na sportovních vozech za 129 tisíc...Já teď beru akorát jedinou dva a půli co se nabídla k prodeji v čechách a jinak to je poslední dobou hodně problém...
klidně vezmu i 2,5 vanos
ten za 100 z Rokycan?Prady píše:Tak ten teď zrovna beru v m-paketuRisa525 píše:koukám kde se dá (samozřejmě i v D) je to na dlouho to vím....ale chci si auto nechat takže budu hledat s rozvahou....Prady píše:Tady pomůže jedině německo...nebo je jeden kus na sportovních vozech za 129 tisíc...Já teď beru akorát jedinou dva a půli co se nabídla k prodeji v čechách a jinak to je poslední dobou hodně problém...
klidně vezmu i 2,5 vanosbyl to jedinej co kdo nabízel zrovna k prodeji jenže je zima a to se dává málo kterej kabrouš na prodej. Možná, že když vydržíš ještě měsíc tak toho bude víc před sezónou...
Jo jo ten...už jsem se byl na něj podívat. Tak s tim klukem komunikuju tušim od vánoc jenže se čeká na oblevu až se bude dát vyjet z garáže, navíc tam musí přetěsnit chladič takže buď zítra odpoledne nebo v pondělí ho beru. Sice mám pocit, že se na něj někdo snaží tlačit s rychlým prodejem, ale asi bude fér když si ten dotyčný taky počká jako já. Nehledě na to, že už mám domluvené komplet čalounění interiéru, leštění alu kol a dodělání komplet výbavyRisa525 píše:ten za 100 z Rokycan?Prady píše:Tak ten teď zrovna beru v m-paketuRisa525 píše:koukám kde se dá (samozřejmě i v D) je to na dlouho to vím....ale chci si auto nechat takže budu hledat s rozvahou....
klidně vezmu i 2,5 vanosbyl to jedinej co kdo nabízel zrovna k prodeji jenže je zima a to se dává málo kterej kabrouš na prodej. Možná, že když vydržíš ještě měsíc tak toho bude víc před sezónou...
zavolej mi...povím ti něco dost důležitýho .... 724 335 420Prady píše:Jo jo ten...už jsem se byl na něj podívat. Tak s tim klukem komunikuju tušim od vánoc jenže se čeká na oblevu až se bude dát vyjet z garáže, navíc tam musí přetěsnit chladič takže buď zítra odpoledne nebo v pondělí ho beru. Sice mám pocit, že se na něj někdo snaží tlačit s rychlým prodejem, ale asi bude fér když si ten dotyčný taky počká jako já. Nehledě na to, že už mám domluvené komplet čalounění interiéru, leštění alu kol a dodělání komplet výbavyRisa525 píše:ten za 100 z Rokycan?Prady píše: Tak ten teď zrovna beru v m-paketubyl to jedinej co kdo nabízel zrovna k prodeji jenže je zima a to se dává málo kterej kabrouš na prodej. Možná, že když vydržíš ještě měsíc tak toho bude víc před sezónou...