Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

smazat díky

Pouze vozidla BMW!
Odpovědět
Zpráva
Autor
Risa525
Klubové ID: 2231

#1 Příspěvek od Risa525 »

Jen auto v super stavu!!! nejlépe manual (ale krásný kus vezmu i v automatu) nechci zelenou barvu......

Je mi jasné že je to na dlouho ale snad se dočkám :D
Risa525

#2 Příspěvek od Risa525 »

akt.
Prady

#3 Příspěvek od Prady »

Tady pomůže jedině německo...nebo je jeden kus na sportovních vozech za 129 tisíc...Já teď beru akorát jedinou dva a půli co se nabídla k prodeji v čechách a jinak to je poslední dobou hodně problém...
Risa525

#4 Příspěvek od Risa525 »

Prady píše:Tady pomůže jedině německo...nebo je jeden kus na sportovních vozech za 129 tisíc...Já teď beru akorát jedinou dva a půli co se nabídla k prodeji v čechách a jinak to je poslední dobou hodně problém...
koukám kde se dá (samozřejmě i v D) je to na dlouho to vím....ale chci si auto nechat takže budu hledat s rozvahou....

klidně vezmu i 2,5 vanos
Prady

#5 Příspěvek od Prady »

Risa525 píše:
Prady píše:Tady pomůže jedině německo...nebo je jeden kus na sportovních vozech za 129 tisíc...Já teď beru akorát jedinou dva a půli co se nabídla k prodeji v čechách a jinak to je poslední dobou hodně problém...
koukám kde se dá (samozřejmě i v D) je to na dlouho to vím....ale chci si auto nechat takže budu hledat s rozvahou....

klidně vezmu i 2,5 vanos
Tak ten teď zrovna beru v m-paketu :) byl to jedinej co kdo nabízel zrovna k prodeji jenže je zima a to se dává málo kterej kabrouš na prodej. Možná, že když vydržíš ještě měsíc tak toho bude víc před sezónou... :wink:
Risa525

#6 Příspěvek od Risa525 »

Prady píše:
Risa525 píše:

klidně vezmu i 2,5 vanos
Tak ten teď zrovna beru v m-paketu :) byl to jedinej co kdo nabízel zrovna k prodeji jenže je zima a to se dává málo kterej kabrouš na prodej. Možná, že když vydržíš ještě měsíc tak toho bude víc před sezónou... :wink:
ten za 100 z Rokycan?
Prady

#7 Příspěvek od Prady »

Risa525 píše:
Prady píše:
Risa525 píše:koukám kde se dá (samozřejmě i v D) je to na dlouho to vím....ale chci si auto nechat takže budu hledat s rozvahou....

klidně vezmu i 2,5 vanos
ten za 100 z Rokycan?
Jo jo ten...už jsem se byl na něj podívat. Tak s tim klukem komunikuju tušim od vánoc jenže se čeká na oblevu až se bude dát vyjet z garáže, navíc tam musí přetěsnit chladič takže buď zítra odpoledne nebo v pondělí ho beru. Sice mám pocit, že se na něj někdo snaží tlačit s rychlým prodejem, ale asi bude fér když si ten dotyčný taky počká jako já. Nehledě na to, že už mám domluvené komplet čalounění interiéru, leštění alu kol a dodělání komplet výbavy :wink:
Risa525

#8 Příspěvek od Risa525 »

Prady píše:
Risa525 píše:
Prady píše: Tak ten teď zrovna beru v m-paketu :) byl to jedinej co kdo nabízel zrovna k prodeji jenže je zima a to se dává málo kterej kabrouš na prodej. Možná, že když vydržíš ještě měsíc tak toho bude víc před sezónou... :wink:
ten za 100 z Rokycan?
Jo jo ten...už jsem se byl na něj podívat. Tak s tim klukem komunikuju tušim od vánoc jenže se čeká na oblevu až se bude dát vyjet z garáže, navíc tam musí přetěsnit chladič takže buď zítra odpoledne nebo v pondělí ho beru. Sice mám pocit, že se na něj někdo snaží tlačit s rychlým prodejem, ale asi bude fér když si ten dotyčný taky počká jako já. Nehledě na to, že už mám domluvené komplet čalounění interiéru, leštění alu kol a dodělání komplet výbavy :wink:
zavolej mi...povím ti něco dost důležitýho .... 724 335 420
Tweety_1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Tweety_1 »

Risa525

#10 Příspěvek od Risa525 »

neaktuální..smazat 8) 8) 8) 8)

:driver: :driver: :driver: :driver:
Odpovědět