Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2013 - 9.-11. srpna
-
Francis
- Výkonná rada
- Klubové ID: 80
- Kontaktovat uživatele:
Dík pořadatelům za prima sraz. Počasí, vzhledem k předpovědím a stavu před dvěma týdny víc než dobré, občerstvení bez velkých front a v různých úrovních kvality a ceny, časová organizace akceptovatelná (ne vždy vše vychází podle plánu). Prostě pochvala je na místě.
I tak mám návrhy na vylepšení v příštích letech:
Orientaci na RZ by velmi usnadnilo barevné označení kuželů/branek podobně jako je to v plavebních kanálech v lodní dopravě nebo v lyžařských závodech - např. červená uvnitř levé zatáčky a modrá uvnitř pravé zatáčky.
Rozdělení do kategorií ve sprintu je pro dnešní výkonové spektrum naprosto nedostatečné. Kategorie nad 2500 měla dvojnásobek přihlášených oproti jiným kategoriím a výkonový rozsah od 142 kW E36/E39 2.8i (patřila by tam i E30 325e "eta" s 90 kW) přes 195 kW 130i/Z4 3.0i po 272 kW E60 550i a jiné výkonnější modely, přičemž Show'n'Shine je rozdělená na dvojnásobný počet kategorií než sprint ...
I tak mám návrhy na vylepšení v příštích letech:
Orientaci na RZ by velmi usnadnilo barevné označení kuželů/branek podobně jako je to v plavebních kanálech v lodní dopravě nebo v lyžařských závodech - např. červená uvnitř levé zatáčky a modrá uvnitř pravé zatáčky.
Rozdělení do kategorií ve sprintu je pro dnešní výkonové spektrum naprosto nedostatečné. Kategorie nad 2500 měla dvojnásobek přihlášených oproti jiným kategoriím a výkonový rozsah od 142 kW E36/E39 2.8i (patřila by tam i E30 325e "eta" s 90 kW) přes 195 kW 130i/Z4 3.0i po 272 kW E60 550i a jiné výkonnější modely, přičemž Show'n'Shine je rozdělená na dvojnásobný počet kategorií než sprint ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
KKKuba
- Kontaktovat uživatele:
Sraz byl super, říkal jsem si že budu fotit jenom zajímavý auta a nakonec jsem fotil snad naprosto všechno, protože každý auto bylo něčím zajímavý. Takže za mě super, příští rok jedu zas
Akorát trošku škoda tý spanilky, jeli jsme v poslední koloně a chvilkama jsem i s autama za mnou musel jet docela palbu aby jsme zbytku stačili, naštěstí se to pak v nějaký vesnici zase naštosovalo takže nakonec super projížďka v parádní koloně
Ale chápu že tohle není prdel zorganizovat a něco prostě člověk neovlivní.
Děkuju pořadatelům a všem lidem okolo za suprovej víkend.
A v neposlední řadě děkuju partě borců co mě roztlačili když jsem v pátek v noci zapadnul na vjezdu do kempu(černá E36 sedan), vím že jsem tam zajíždět neměl a byl jsem na to i upozorněnej u vjezdu. Bohužel značná nasranost a troška beznaděje udělala svý, prostě už tam večer nebylo kde zaparkovat tak jsem tam vletěl a nějak se nezadařilo...
Každopádně mockrát děkuju!!!!
Akorát trošku škoda tý spanilky, jeli jsme v poslední koloně a chvilkama jsem i s autama za mnou musel jet docela palbu aby jsme zbytku stačili, naštěstí se to pak v nějaký vesnici zase naštosovalo takže nakonec super projížďka v parádní koloně
Děkuju pořadatelům a všem lidem okolo za suprovej víkend.
A v neposlední řadě děkuju partě borců co mě roztlačili když jsem v pátek v noci zapadnul na vjezdu do kempu(černá E36 sedan), vím že jsem tam zajíždět neměl a byl jsem na to i upozorněnej u vjezdu. Bohužel značná nasranost a troška beznaděje udělala svý, prostě už tam večer nebylo kde zaparkovat tak jsem tam vletěl a nějak se nezadařilo...
Každopádně mockrát děkuju!!!!
Sraz byl dobrej, plno krasnych aut.. spanilku jsme bohužel nejeli.. snad priste..
Ted uz se nemuzu dočkat výsledků sprintu ..
tak prosim vlozit co nejdriv. .
Jinak jak uz bylo psáno to čekání a rychlost jizd by se mohla zlepsit.. na konci se mohlo stat ve dvou radach a nechat vic mista na prujezd u show a shine..
Ted uz se nemuzu dočkat výsledků sprintu ..
Jinak jak uz bylo psáno to čekání a rychlost jizd by se mohla zlepsit.. na konci se mohlo stat ve dvou radach a nechat vic mista na prujezd u show a shine..
- Risa525
- Klubové ID: 2231
déšt byl slabej a trval cca 30min...nic hroznýho....aspoň sem zkusil jestli mi teče do kábraHuNTeR píše:Ještě že sem změnil názor a večer v sobotu jel domů.Ale tomu se nevyhneš,auta a vožralý lidi = potencionální problém..Co vůbec ta bouřka ?
Já přijel do Prahy a tady byl takovej slejvák že jestli to k vám dorazilo tak to muselo vypadat hezky na tom poli
-
Joy
- Klubové ID: 3254
- Kontaktovat uživatele:
Za 30min lehkýho deště poznáš hovnoRisa525 píše:déšt byl slabej a trval cca 30min...nic hroznýho....aspoň sem zkusil jestli mi teče do kábraHuNTeR píše:Ještě že sem změnil názor a večer v sobotu jel domů.Ale tomu se nevyhneš,auta a vožralý lidi = potencionální problém..Co vůbec ta bouřka ?
Já přijel do Prahy a tady byl takovej slejvák že jestli to k vám dorazilo tak to muselo vypadat hezky na tom poli
Musíš mít pořádnej slejvák a když to ustojí, tak si můžeš pogratulovat. Mě když je teda fest chcanec, tam trochu teče u spolujezdce přes rám, zatim sem nepřišel na to kde, ale jinak pohoda, takže si taky celkem gratuluju
- Risa525
- Klubové ID: 2231
jasný, když sem ráno viděl jak je zajebané od gum a prachu tak sem se styděl,naposledy bylo takhle špinavé když sem ho přivezl na podvalu ....v zimě udělám lišty kolem oken a těsnění, než to přestanou vyrábět a prodávat...at' mám klidJoy píše:Za 30min lehkýho deště poznáš hovnoRisa525 píše:déšt byl slabej a trval cca 30min...nic hroznýho....aspoň sem zkusil jestli mi teče do kábraHuNTeR píše:Ještě že sem změnil názor a večer v sobotu jel domů.Ale tomu se nevyhneš,auta a vožralý lidi = potencionální problém..Co vůbec ta bouřka ?
Musíš mít pořádnej slejvák a když to ustojí, tak si můžeš pogratulovat. Mě když je teda fest chcanec, tam trochu teče u spolujezdce přes rám, zatim sem nepřišel na to kde, ale jinak pohoda, takže si taky celkem gratuluju)
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
výsledky zde -> http://www.bigbmw.cz/vysledky/
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík