Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BIG BMW 2013 - 9.-11. srpna

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
blackjack

#201 Příspěvek od blackjack »

Sraz pecka... Spanilka docela průšvih, protože jsme bohužel jeli jak ovce za nějakým chytrákem co blbě uhnul :D a to hned 2x :D ale podle té kolony za náma jsme nebyli jediní :D Pro příště, nepropadat davovému šílenství a jet si hezky podle mapky... :) Aspoň jsme si v protisměru hezky zamávali :D
Obrázek
HIDEN

#202 Příspěvek od HIDEN »

Jen škoda,že se nedá mně,jako nepříliš častému navštěvníkovi avšak učástníkovi srazu s vlastním autem podívat do sekce na fotky...
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#203 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Dík pořadatelům za prima sraz. Počasí, vzhledem k předpovědím a stavu před dvěma týdny víc než dobré, občerstvení bez velkých front a v různých úrovních kvality a ceny, časová organizace akceptovatelná (ne vždy vše vychází podle plánu). Prostě pochvala je na místě.

I tak mám návrhy na vylepšení v příštích letech:
Orientaci na RZ by velmi usnadnilo barevné označení kuželů/branek podobně jako je to v plavebních kanálech v lodní dopravě nebo v lyžařských závodech - např. červená uvnitř levé zatáčky a modrá uvnitř pravé zatáčky.
Rozdělení do kategorií ve sprintu je pro dnešní výkonové spektrum naprosto nedostatečné. Kategorie nad 2500 měla dvojnásobek přihlášených oproti jiným kategoriím a výkonový rozsah od 142 kW E36/E39 2.8i (patřila by tam i E30 325e "eta" s 90 kW) přes 195 kW 130i/Z4 3.0i po 272 kW E60 550i a jiné výkonnější modely, přičemž Show'n'Shine je rozdělená na dvojnásobný počet kategorií než sprint ...
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
KKKuba
Kontaktovat uživatele:

#204 Příspěvek od KKKuba »

Sraz byl super, říkal jsem si že budu fotit jenom zajímavý auta a nakonec jsem fotil snad naprosto všechno, protože každý auto bylo něčím zajímavý. Takže za mě super, příští rok jedu zas :)

Akorát trošku škoda tý spanilky, jeli jsme v poslední koloně a chvilkama jsem i s autama za mnou musel jet docela palbu aby jsme zbytku stačili, naštěstí se to pak v nějaký vesnici zase naštosovalo takže nakonec super projížďka v parádní koloně :thumbsup: Ale chápu že tohle není prdel zorganizovat a něco prostě člověk neovlivní.

Děkuju pořadatelům a všem lidem okolo za suprovej víkend.

A v neposlední řadě děkuju partě borců co mě roztlačili když jsem v pátek v noci zapadnul na vjezdu do kempu(černá E36 sedan), vím že jsem tam zajíždět neměl a byl jsem na to i upozorněnej u vjezdu. Bohužel značná nasranost a troška beznaděje udělala svý, prostě už tam večer nebylo kde zaparkovat tak jsem tam vletěl a nějak se nezadařilo... :oops:

Každopádně mockrát děkuju!!!!
ka_p

#205 Příspěvek od ka_p »

Sraz byl dobrej, plno krasnych aut.. spanilku jsme bohužel nejeli.. snad priste..
Ted uz se nemuzu dočkat výsledků sprintu .. :-) tak prosim vlozit co nejdriv. .
Jinak jak uz bylo psáno to čekání a rychlost jizd by se mohla zlepsit.. na konci se mohlo stat ve dvou radach a nechat vic mista na prujezd u show a shine..
twigac
Kontaktovat uživatele:

#206 Příspěvek od twigac »

Sraz supr až lidi co vytačeli motory ve 2 ráno...to mě mrzí jinak supr akce. Je možné se dostat i jinak k fotkám než tady?
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#207 Příspěvek od HuNTeR »

Ještě že sem změnil názor a večer v sobotu jel domů.Ale tomu se nevyhneš,auta a vožralý lidi = potencionální problém..Co vůbec ta bouřka ?
Já přijel do Prahy a tady byl takovej slejvák že jestli to k vám dorazilo tak to muselo vypadat hezky na tom poli :D
Risa525

#208 Příspěvek od Risa525 »

HuNTeR píše:Ještě že sem změnil názor a večer v sobotu jel domů.Ale tomu se nevyhneš,auta a vožralý lidi = potencionální problém..Co vůbec ta bouřka ?
Já přijel do Prahy a tady byl takovej slejvák že jestli to k vám dorazilo tak to muselo vypadat hezky na tom poli :D
déšt byl slabej a trval cca 30min...nic hroznýho....aspoň sem zkusil jestli mi teče do kábra :D
Joy
Kontaktovat uživatele:

#209 Příspěvek od Joy »

Risa525 píše:
HuNTeR píše:Ještě že sem změnil názor a večer v sobotu jel domů.Ale tomu se nevyhneš,auta a vožralý lidi = potencionální problém..Co vůbec ta bouřka ?
déšt byl slabej a trval cca 30min...nic hroznýho....aspoň sem zkusil jestli mi teče do kábra :D

Za 30min lehkýho deště poznáš hovno :)

Musíš mít pořádnej slejvák a když to ustojí, tak si můžeš pogratulovat. Mě když je teda fest chcanec, tam trochu teče u spolujezdce přes rám, zatim sem nepřišel na to kde, ale jinak pohoda, takže si taky celkem gratuluju :))
Risa525

#210 Příspěvek od Risa525 »

Joy píše:
Risa525 píše:

Za 30min lehkýho deště poznáš hovno :)

Musíš mít pořádnej slejvák a když to ustojí, tak si můžeš pogratulovat. Mě když je teda fest chcanec, tam trochu teče u spolujezdce přes rám, zatim sem nepřišel na to kde, ale jinak pohoda, takže si taky celkem gratuluju :))
jasný, když sem ráno viděl jak je zajebané od gum a prachu tak sem se styděl,naposledy bylo takhle špinavé když sem ho přivezl na podvalu ....v zimě udělám lišty kolem oken a těsnění, než to přestanou vyrábět a prodávat...at' mám klid 8) ....auto si chci nechat, takže investice má smysl :wink:
Joy
Kontaktovat uživatele:

#211 Příspěvek od Joy »

Až to budeš kupovat, dej vědět, taky budu něco z toho potřebovat.
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#212 Příspěvek od DC Výkonná rada »

Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#213 Příspěvek od HuNTeR »

O takovej kousek mi unikl stupínek vítězů :roll:
To příští rok musim napravit :?
Pepperab
Kontaktovat uživatele:

#214 Příspěvek od Pepperab »

HuNTeR píše:O takovej kousek mi unikl stupínek vítězů :roll:
To příští rok musim napravit :?

příště to chce ráno nesnídat, vyhodit z kufru rezervu, ostatní nesmysly a vyjde to :)
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#215 Příspěvek od HuNTeR »

Uvažoval sem o tom,ale pak mi přišlo blbost vytahovat rezervu a tak...Vim že bych z toho auta vytáhl i víc,ale zase ho nechci ničit :D
beann

#216 Příspěvek od beann »

Skoda ze sou casy zaokrouhleny na sekundy... :?
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#217 Příspěvek od HuNTeR »

Máš nejrychlejší čas 13,343s.
To jsou tisíciny sekundy.Co víc si přát ? 8)
beann

#218 Příspěvek od beann »

HuNTeR píše:Máš nejrychlejší čas 13,343s.
To jsou tisíciny sekundy.Co víc si přát ? 8)

Aha... Tak na iPadu vidim jen 13.000
beann

#219 Příspěvek od beann »

Na telefonu se to zobrazuje spravne. Kazdopadne to pojety maseratti me tesi... :lol:
HuNTeR
Kontaktovat uživatele:

#220 Příspěvek od HuNTeR »

Já nechci být hnusný,ale pán s Maseratti mi přišel že má hodně nos nahoru...Jako kdyby tam přijel s Bugatti Veyron a nebo Pagani Zonda R...Přitom to auto není žádná raketa. :roll:
Odpovědět