Prady píše:Ještě jsem na žádným bmw meetingu nebyl, tak se možná přijedu podívat i na spanilku když bydlim v Praze na stodůlkách, to je kousek akorát už vidim, že se svým zeleným ISem v m paketu si budu oproti vám připadat jako s autíčkem z kinder vejce
Prady píše:Ještě jsem na žádným bmw meetingu nebyl, tak se možná přijedu podívat i na spanilku když bydlim v Praze na stodůlkách, to je kousek akorát už vidim, že se svým zeleným ISem v m paketu si budu oproti vám připadat jako s autíčkem z kinder vejce
budu ti krejt zada. jsem na tom uplne stejne, jen ty valce mam vsechny (a stoduleckej taky jsem)
dorazim na cumendu, na spanilku, na to hlasit se do hospody uz ted bude pozde ...
budu ti krejt zada. jsem na tom uplne stejne, jen ty valce mam vsechny (a stoduleckej taky jsem) dorazim na cumendu, na spanilku, na to hlasit se do hospody uz ted bude pozde ...
Tak to jsme asi sousedi ...
No já bydlim konkrétně asi 100m od stanice Hůrka
No a já bydlím konkrétně asi 200m od Hůrky ..ha,ha
Dorazte všichni a co se týká hospody, tak na registraci pozdě neni ... vzhledem k tomu, ze je zamluveny urcity pocet mist a hospoda je ne uplne v centu velkomesta, tak si myslim, ze nebude problem usadit par lidi navic
Maty, urcite pak dorazte! Jenom se opovazte prijet tam v nejaky vypujceny americe DD
tak ja jsem asi 50m od metra Stodulky a minispanilka neni problem, ale musime pres rudnou, neb stale jeste nemam za prednim sklem ten barevnej obrazek co se tolik libi prislusnikum PCR
Tak pokud vím přes FB, tak jeden sraz je ještě ve 13.30 u metropole Zličín jak je ta firma na mytí aut v areálu parkoviště Takže odtamtud se pak pojede směr Beroun
no, jestli jedete po D5, tak se nepripojim, jestli ne, tak ten zlicin by byl nejlepcejsi ale je mi to jedno, stejne jeste jedu na butovice auto owapkovat, abyste me z ty spanilky nevyhodili, ze delam ostudu ...
Jo takhle no já zas beru omw plzeňská jako tu naši kde končí dálnice D5 tak já se objevim na tom zličíně, asi nás tam pár bude, ale těžko říct kolik aut, tak se můžem nějak spojit po cestě nebo jestli dorazíte na ten zličín