Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

VIII. BEROUN BMW MEETING - sobota 28.4.2012

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
VaclavC
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od VaclavC »

No ale hnusne by na to byt nemuselo .. nicmene ted se to nejak vycasuje, takze mozna predpovedi nelzou ;-) (Smichov, to neni daleko)
Sobbi

#82 Příspěvek od Sobbi »

Prady píše:Ještě jsem na žádným bmw meetingu nebyl, tak se možná přijedu podívat i na spanilku když bydlim v Praze na stodůlkách, to je kousek :-) akorát už vidim, že se svým zeleným ISem v m paketu si budu oproti vám připadat jako s autíčkem z kinder vejce :lol:

Tak to jsme asi sousedi ... :roll: :lol:
Sobbi

#83 Příspěvek od Sobbi »

xyron píše:
Sobbi píše:No jo, to je moje nová hračka na léto ... :lol:

parada... v sobotu ti ho pekne prolezu, jsem poradne zvedavej... :D

Prolézání povoleno pokud nebudeš v montérkách ... :evil: :P
Akorát mám teď rádio v servisu, tak tam mám náhradní ... :cry:
xyron

#84 Příspěvek od xyron »

chodim všude zasadne v monterkach od cementu a oleje a v gumacich z pole s vuni mocuvky :lol:
Foxik

#85 Příspěvek od Foxik »

Prady píše:Ještě jsem na žádným bmw meetingu nebyl, tak se možná přijedu podívat i na spanilku když bydlim v Praze na stodůlkách, to je kousek :-) akorát už vidim, že se svým zeleným ISem v m paketu si budu oproti vám připadat jako s autíčkem z kinder vejce :lol:

budu ti krejt zada. jsem na tom uplne stejne, jen ty valce mam vsechny :)
(a stoduleckej taky jsem)
dorazim na cumendu, na spanilku, na to hlasit se do hospody uz ted bude pozde ...
Prady

#86 Příspěvek od Prady »

Sobbi píše:

No já bydlim konkrétně asi 100m od stanice Hůrka :)
Prady

#87 Příspěvek od Prady »

Foxik píše:

budu ti krejt zada. jsem na tom uplne stejne, jen ty valce mam vsechny :)
(a stoduleckej taky jsem)
dorazim na cumendu, na spanilku, na to hlasit se do hospody uz ted bude pozde ...

Hezky! Koukám, že z Prahy 13 nás pár dorazí :wink:
Sobbi

#88 Příspěvek od Sobbi »

xyron píše:chodim všude zasadne v monterkach od cementu a oleje a v gumacich z pole s vuni mocuvky :lol:

Hmmm, to jsi asi pěkný expert ... :roll: :P
Sobbi

#89 Příspěvek od Sobbi »

Prady píše:
Sobbi píše:

No já bydlim konkrétně asi 100m od stanice Hůrka :)

No a já bydlím konkrétně asi 200m od Hůrky ..ha,ha :roll: :P
MatyACS
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od MatyACS »

my se odpo cestou z jiného srazu zastavíme :wink:
xyron

#91 Příspěvek od xyron »

sobby a prady:

před 5ti lety jsem bydlel cca 400 metrů od metra Hůrka.. :-))

jestli chtete, muzeme jet uz od hůrky v kolone - mini spanilka... staci se domluvit..

to ALL:

stredocesky kraj severne od Prahy.. HLASIM MOMENTALNE AZURO A SLUNECNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Petta
Kontaktovat uživatele:

#92 Příspěvek od Petta »

Dorazte všichni a co se týká hospody, tak na registraci pozdě neni ... vzhledem k tomu, ze je zamluveny urcity pocet mist a hospoda je ne uplne v centu velkomesta, tak si myslim, ze nebude problem usadit par lidi navic :)

Maty, urcite pak dorazte! Jenom se opovazte prijet tam v nejaky vypujceny americe :DDD
Foxik

#93 Příspěvek od Foxik »

tak ja jsem asi 50m od metra Stodulky a minispanilka neni problem, ale musime pres rudnou, neb stale jeste nemam za prednim sklem ten barevnej obrazek co se tolik libi prislusnikum PCR
Prady

#94 Příspěvek od Prady »

Tak pokud vím přes FB, tak jeden sraz je ještě ve 13.30 u metropole Zličín jak je ta firma na mytí aut v areálu parkoviště ;-) Takže odtamtud se pak pojede směr Beroun :-) :!:
Killca

#95 Příspěvek od Killca »

zajimavy, kdo tam ma sraz? nase mala skupina ma sraz na OMV v Plzensky smer dolu ve 13:30
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Prady

#96 Příspěvek od Prady »

Počkat vy máte sraz u OMW na butovicích jak končí plzeňská dálnice? :)
Prady

#97 Příspěvek od Prady »

No je to na facebooku vyvěšené...těžko říct kolik by nás tam bylo, chtělo by to sjednotit na jedno místo 8)
Foxik

#98 Příspěvek od Foxik »

no, jestli jedete po D5, tak se nepripojim, jestli ne, tak ten zlicin by byl nejlepcejsi :)
ale je mi to jedno, stejne jeste jedu na butovice auto owapkovat, abyste me z ty spanilky nevyhodili, ze delam ostudu ...
Killca

#99 Příspěvek od Killca »

Prady: to sem cekal :-D ale V Plzenske je v ulici Plzenska a ten smer dolu sem udal, protoze tam jsou dve naproti sobe a jedna je nahoru a jedna dolu

davame tam srazy pred kazdou akci a sedime tam skoro kazdej den na kafi s dalsimi klubaky
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Prady

#100 Příspěvek od Prady »

Jo takhle :D no já zas beru omw plzeňská jako tu naši kde končí dálnice D5 :wink: tak já se objevim na tom zličíně, asi nás tam pár bude, ale těžko říct kolik aut, tak se můžem nějak spojit po cestě nebo jestli dorazíte na ten zličín :?: 8)
Odpovědět