Sraz paradni. Motokary supr
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zimní sraz II. - BMWKLUBU ČESKÁ REPUBLIKA 2011
-
Pyron
- Klubové ID: 367
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je hustý, upřímně gratuluji!M3maniac píše:mladej ty závody na prkně vyhrál
Ke srazu: takže hovínka?
Těším se na digitální záznamy a doufám, že nikdo nikoho nebude šetřit! (když jsem tam nebyl)
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Kde jsou fotky výletníci??
Poník: Tak to mi asi pomůže, pijdu cca 2-5 čajů(černych s citronkem) denně už nějakej ten rok
Já s Leni jsme nakonec dali spicha u Nehpovic a mysleli jsme na vás u Brugala, Diplomatica, spoustu vyborny kachní domácí paštiky, Nehpovo guláše a spoustu zákusků na konec
...........takže já děkuji za náhradní sraz Nehpičovi 
Poník: Tak to mi asi pomůže, pijdu cca 2-5 čajů(černych s citronkem) denně už nějakej ten rok
Já s Leni jsme nakonec dali spicha u Nehpovic a mysleli jsme na vás u Brugala, Diplomatica, spoustu vyborny kachní domácí paštiky, Nehpovo guláše a spoustu zákusků na konec

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- Killca
- Klubové ID: 1648
diky storm, bazzi, dan a dalsi, super akce, ucast podle me akorat, o to vetsi sranda to byla, akorat sem se najedl, akorat sem se zlil, akorat vyspal a akorat se pobavil, vse vyborne
Velke specialni diky patri Rudovi, za podporu v rozvoji smyslnych pocitu u nasich testovacich subjektu
mimochodem, uplne sem videl, jak je ten notebook pod vodou, ze z nej vytekaji hektolitry vody, zkratuje elektriku v celym kraji a pohledem zabiji vsechny v okoli, jak byl zlitej, sorry storme, ale me ohambi muselo byt pomsteno a zas tak blizko elektronice to nebylo
odjizdel sem posledni a pani, ze uz se tesi na pristi rok
ale to jeste asi nevedela o tom darecku ve sprse 
Velke specialni diky patri Rudovi, za podporu v rozvoji smyslnych pocitu u nasich testovacich subjektu
Az na toho Dana td, ktory mi nemusel predtim polievat rozkrok Colou to bolo super100RM píše:Az na toho Killcu, ktory mi nemusel polievat notas to bolo super
mimochodem, uplne sem videl, jak je ten notebook pod vodou, ze z nej vytekaji hektolitry vody, zkratuje elektriku v celym kraji a pohledem zabiji vsechny v okoli, jak byl zlitej, sorry storme, ale me ohambi muselo byt pomsteno a zas tak blizko elektronice to nebylo
to bych rekl, ze bylo spis pozitivnibaworM5 píše:škoda, že byla slabší účast
to nemusejbaworM5 píše:A jestli budou mít organizátoři odvahu to tam domluvit příští rok znovu tak určitě jedu.
vlevo je matal
a vpravo Killca 
a vpravo Killca 
-
baworM5
- Klubové ID: 2137
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak se to vezme zase na druhou stranu máš pravdu, že když sme tam byly jako jediní brňáci tak sme aspoň poznaly nový lidi. Co sem byl loni tak sem kecal akorát s brňákama a jinak nic.Killca píše:to bych rekl, ze bylo spis pozitivnibaworM5 píše:škoda, že byla slabší účast
to nemusejbaworM5 píše:A jestli budou mít organizátoři odvahu to tam domluvit příští rok znovu tak určitě jedu.odjizdel sem posledni a pani, ze uz se tesi na pristi rok
ale to jeste asi nevedela o tom darecku ve sprse
No a ten dáreček ve sprše to už je jinej level. Nějaký to chlapský odplivnutí se občas zadaří to je nějak omluvitelný.
Taky díky všem organizátorům, bylo to fajn.GeorgosAc píše:dekuji tem co todle spachali... jid,lo bylo opravdu vyborne ,at premyslim jak premyslim.. nebylo tam nic spatnyho..... teda az na par drobnosti jako bylo nasrane ve sprchovém koutu a podobny chutovky ruzne co jsem kde zahledl.... ale to az nahodim fotky....![]()
diky .. byl to paradni sraz s naprosto vynikajicim jidlem..... !!!
dekuji TOMovi az super spoluucast a jerrymu s RuDoShem za paradni vecerni pokec![]()
Jdu si nalit RUM.... ciao....
Jak psal Jirka, jídlo výborný, lux pokoj č. 17, kde jsme vybrali za hajzl a sprchu 500,- byl dostačující
Nedělní ranní procházka s Rudoshem, kdy jsme navštívili vybrané sprchové kouty byla poučná
... v neděli večer jsme si na tebe vzpomnělRuDoSh píše:jj, bylo to superbecherovka a debata o "věnečku" dobra
)
se nedivímcastro píše:no mě se to fakt málem stalo.matal píše:Kua..kde jsou nějaký fotky.? že by jste všichni prochlastali foťáky.![]()
![]()
![]()
Rudosh se musel uklidňovat meditací se sirkami ... ale Rudoshi neznám nikoho, kdo tak dlouho bojovalcastro píše:vono vubec to bylo na tom baru takový hodně anální