Sraz paradni. Motokary supr

Tak to je hustý, upřímně gratuluji!M3maniac píše:mladej ty závody na prkně vyhrál
Az na toho Dana td, ktory mi nemusel predtim polievat rozkrok Colou to bolo super100RM píše:Az na toho Killcu, ktory mi nemusel polievat notas to bolo super
to bych rekl, ze bylo spis pozitivnibaworM5 píše:škoda, že byla slabší účast
to nemusejbaworM5 píše:A jestli budou mít organizátoři odvahu to tam domluvit příští rok znovu tak určitě jedu.
Tak jak se to vezme zase na druhou stranu máš pravdu, že když sme tam byly jako jediní brňáci tak sme aspoň poznaly nový lidi. Co sem byl loni tak sem kecal akorát s brňákama a jinak nic.Killca píše:to bych rekl, ze bylo spis pozitivnibaworM5 píše:škoda, že byla slabší účast
to nemusejbaworM5 píše:A jestli budou mít organizátoři odvahu to tam domluvit příští rok znovu tak určitě jedu.odjizdel sem posledni a pani, ze uz se tesi na pristi rok
ale to jeste asi nevedela o tom darecku ve sprse
Taky díky všem organizátorům, bylo to fajn.GeorgosAc píše:dekuji tem co todle spachali... jid,lo bylo opravdu vyborne ,at premyslim jak premyslim.. nebylo tam nic spatnyho..... teda az na par drobnosti jako bylo nasrane ve sprchovém koutu a podobny chutovky ruzne co jsem kde zahledl.... ale to az nahodim fotky....![]()
diky .. byl to paradni sraz s naprosto vynikajicim jidlem..... !!!
dekuji TOMovi az super spoluucast a jerrymu s RuDoShem za paradni vecerni pokec![]()
Jdu si nalit RUM.... ciao....
... v neděli večer jsme si na tebe vzpomnělRuDoSh píše:jj, bylo to superbecherovka a debata o "věnečku" dobra
)
se nedivímcastro píše:no mě se to fakt málem stalo.matal píše:Kua..kde jsou nějaký fotky.? že by jste všichni prochlastali foťáky.![]()
![]()
![]()
Rudosh se musel uklidňovat meditací se sirkami ... ale Rudoshi neznám nikoho, kdo tak dlouho bojovalcastro píše:vono vubec to bylo na tom baru takový hodně anální