Jinak doufám,že všichni ti co chtěli mít na letišti sprchy,tak doufám,že byli letos spokojení....

jo to jsem taky nepobral. Ano nemelo se tam hrabat, ale myslim ze to stacilo rict normalne a ne tam nekoho jebat timto agresivne vychovnym tonemmatal píše:Já bych jednu výktu na organizátory měl..
Po příjezdu skupiny z Brna jeden mladý člen (už nevím kdo) na trávě zahrabal, přiběhl jeden z organizátorů-jméno neznám (menší, silnější s brílemi) a naprosto zbytečně na něj začal řvát jestli není idiot,že tam bude bláto..přesný text mi unikl.. V kontextu s tím jaké sračky tam druhý den byly po celé travní ploše mi přijde,že tenhle prudérní slovní průjem mohl být řešen v klidu a ne hned na někoho řvát..
rumlor píše:jj byl to Atimen s e38. taky jsem nechápal proč do něj šel tak z ostra.
illa-illa píše:Ahoj, sháním kontakt na člověka co byl s tímhle tourem na letošním Bigu .. Nemáte na něj kontakt ? Nepodařilo se mi ho tady na foru najít..
předem díky![]()
John112 píše:illa-illa píše:Ahoj, sháním kontakt na člověka co byl s tímhle tourem na letošním Bigu .. Nemáte na něj kontakt ? Nepodařilo se mi ho tady na foru najít..
předem díky![]()
Je to jeden z účastníků akce kterou pořádam: http://www.supercarrace.cz/cars.htm jestli ti to pomuže mohu se ho zeptat, zda ti mohu dat kontakt. Napis do SZ (ve zkratce) co by tě zajimalo a ja to přepošlu.