Jinak doufám,že všichni ti co chtěli mít na letišti sprchy,tak doufám,že byli letos spokojení....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2010 - 6. - 8. 8.
-
StepanMatl
- Klubové ID: 2455
Bylo to super i přes to počasí. Já zvolil kraťasy, nepromokavou bundu a hlavně gumový pantofle. Za chvilku uschnuly a byl jsem hned v suchu. Jinak na spanilce s náma vypekla nějaká modrá e46 tušim coupe. Při zpáteční cestě se to na jednom kruháči rozdělilo a auto předemnou jelo za tou e46, která už jela samozdřejmě domu. Když jsem viděl trosky z druhý strany, bylo mi jasný, že se někde stala chyba. E46 za chvilku zastavuje a jdou na záchod, my o kus dál a zjišťujem, že jsme 2 auta o samotě. Kluci na nás zatroubili a zamávali, my to obrátili a jeli svojí větší spanilku ve dvou.
-
matal
- Moderátor
- Klubové ID: 119
- Kontaktovat uživatele:
Já bych jednu výktu na organizátory měl..
Po příjezdu skupiny z Brna jeden mladý člen (už nevím kdo) na trávě zahrabal, přiběhl jeden z organizátorů-jméno neznám (menší, silnější s brílemi) a naprosto zbytečně na něj začal řvát jestli není idiot,že tam bude bláto..přesný text mi unikl.. V kontextu s tím jaké sračky tam druhý den byly po celé travní ploše mi přijde,že tenhle prudérní slovní průjem mohl být řešen v klidu a ne hned na někoho řvát..
Po příjezdu skupiny z Brna jeden mladý člen (už nevím kdo) na trávě zahrabal, přiběhl jeden z organizátorů-jméno neznám (menší, silnější s brílemi) a naprosto zbytečně na něj začal řvát jestli není idiot,že tam bude bláto..přesný text mi unikl.. V kontextu s tím jaké sračky tam druhý den byly po celé travní ploše mi přijde,že tenhle prudérní slovní průjem mohl být řešen v klidu a ne hned na někoho řvát..
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
-
pazda
- Klubové ID: 1432
- Kontaktovat uživatele:
jo to jsem taky nepobral. Ano nemelo se tam hrabat, ale myslim ze to stacilo rict normalne a ne tam nekoho jebat timto agresivne vychovnym tonemmatal píše:Já bych jednu výktu na organizátory měl..
490 aut lidi nespočítáš když se platí za auto výsledky RZ a náký fotky máš tady
http://forum.e30.cz/big-bmw-2010-6-8-8- ... t,405.html
http://forum.e30.cz/big-bmw-2010-6-8-8- ... t,405.html
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
Jo Ati sice zahrabal, ale pořadatel, kterého má patriot vyfocenýho na poslední fotce v sekci fotky, bezdůvodně seřval MartinaM5, že trochu hrábnul, Ati mezitím odjel opodál, ale reakci tohohle typu po dlouhé cestě v dešti si ani jeden z nich nezasloužil, přeci jsme si přijeli trochu užítrumlor píše:jj byl to Atimen s e38. taky jsem nechápal proč do něj šel tak z ostra.
jinak super akce škoda toho počasí
-
John112
- Klubové ID: 1621
- Kontaktovat uživatele:
Je to jeden z účastníků akce kterou pořádam: http://www.supercarrace.cz/cars.htm jestli ti to pomuže mohu se ho zeptat, zda ti mohu dat kontakt. Napis do SZ (ve zkratce) co by tě zajimalo a ja to přepošlu.illa-illa píše:Ahoj, sháním kontakt na člověka co byl s tímhle tourem na letošním Bigu .. Nemáte na něj kontakt ? Nepodařilo se mi ho tady na foru najít..
předem díky![]()
-
illa-illa
- Kontaktovat uživatele:
Díky.. napíšu SZJohn112 píše:Je to jeden z účastníků akce kterou pořádam: http://www.supercarrace.cz/cars.htm jestli ti to pomuže mohu se ho zeptat, zda ti mohu dat kontakt. Napis do SZ (ve zkratce) co by tě zajimalo a ja to přepošlu.illa-illa píše:Ahoj, sháním kontakt na člověka co byl s tímhle tourem na letošním Bigu .. Nemáte na něj kontakt ? Nepodařilo se mi ho tady na foru najít..
předem díky![]()
-
honzino
- Kontaktovat uživatele:
Ciao.Za celou naší bandu z královéhradecka-rychnovska poOrlicka díky za kvalitní zábavu,pořadatelům velký dík za perfektně uspořádanej sraz,můj tuším 5-tej BIG-sice po druhý prochcanej ale i tak hodně dobrej.Tomu dešti se nešlo prostě vyhnout,holt letos zákon padajícího hovna takže to tam vypadalo jak to vypadalo,dokonce i ta modrá X5 tam měla problémy to projet,já se svojí 740i jsem to přes to bláto tak tak šejdrem vyjel,ale pár kámošů to nedalo tak se tahalo a tahalo
Spanilka good,chválím spolupráci s těma městskejma na tom kruháku v Turnově,ale ty státní už tak milosrdní nebyli,pražili tam posádku jedný stříbrný tříci,ale ani se nedivím když byli hulváti vylezlí všici na střeše,holt zákon je zákon a navíc se nima tak zaměstnali že neměli čas pičovat do nás dalších.JinaK v Sobo ráno docela nepěkný probuzení Bobíkem,kterej tam 15minut sjížděl toho klučinu co si hrábnul,chápu že byl upozorněn jako ostatní že tohle se nedělá při takovým ,,ne,,čase ale zas pičovat tam takhle brzo ráno a budit lidi nebylo zrovna pěkný,ale to jen tak mezi řečí.Jinak díky vám všem co jste přijeli,ukázali jste že zdsravý jádro zůstává,aŤ ze 7er-e30 for a bmwklubu či ostatních for,tuning klubů,končin a krajů,příští rok snad počásko vyjde,čus zdraví Honzin
Spanilka good,chválím spolupráci s těma městskejma na tom kruháku v Turnově,ale ty státní už tak milosrdní nebyli,pražili tam posádku jedný stříbrný tříci,ale ani se nedivím když byli hulváti vylezlí všici na střeše,holt zákon je zákon a navíc se nima tak zaměstnali že neměli čas pičovat do nás dalších.JinaK v Sobo ráno docela nepěkný probuzení Bobíkem,kterej tam 15minut sjížděl toho klučinu co si hrábnul,chápu že byl upozorněn jako ostatní že tohle se nedělá při takovým ,,ne,,čase ale zas pičovat tam takhle brzo ráno a budit lidi nebylo zrovna pěkný,ale to jen tak mezi řečí.Jinak díky vám všem co jste přijeli,ukázali jste že zdsravý jádro zůstává,aŤ ze 7er-e30 for a bmwklubu či ostatních for,tuning klubů,končin a krajů,příští rok snad počásko vyjde,čus zdraví Honzin
-
patriot
- Klubové ID: 1556
- Kontaktovat uživatele:
Uvedený incident u vstupu jsem neviděl, ale chápu že člověk toho má po dlouhé cestě plné zuby ( např. kluci z Brna). Potom se vjede do toho bahna, na tu mokrou trávu, stačí sešlápnout plyn o mm víc a hrábne to
Ale jsme lidi, vše dá řešit klidnou domluvou, né ho zmrdat na 3 doby. Pro některé byla ta cesta v tom počasí kuwa dlouhá, těší se celý rok na sraz a hned u vstupu dostane za uši
Já byl v Praze na jižní spojce celou hodinu v koloně, kde jsem každých 20 sec. popojel o 2 metry, levou nohu od spojky jsem už ani necítil, už jsem se těšil až z auta na BIGu vylezu, prostě potom už člověk nemá v těch nohách takový cit, stane se, no. Sem poprvé v životě někomu záviděl automat. Být seřván u vstupu za hrábnutí, určo bych se ozval, lze to řešit i jinak, snad máme něco všichni společného ...

Já byl v Praze na jižní spojce celou hodinu v koloně, kde jsem každých 20 sec. popojel o 2 metry, levou nohu od spojky jsem už ani necítil, už jsem se těšil až z auta na BIGu vylezu, prostě potom už člověk nemá v těch nohách takový cit, stane se, no. Sem poprvé v životě někomu záviděl automat. Být seřván u vstupu za hrábnutí, určo bych se ozval, lze to řešit i jinak, snad máme něco všichni společného ...