Díky všem, co se jakýmkoliv způsobem podíleli na průběhu akce a organizačnímu týmu AC, GD, LENI, PAVOUK zvláště za práci, kterou odvedli.
Myslím, že tohle nemá být o kolečku oschlého salámu, vlažné vodě, svíčkové jiné než od maminky a pro mě jiných drobnostech (nic z toho jsem i přesto nezažil). Něco tady výše padlo o adekvátnosti k ceně. Za mě to bylo naprosto OK a tohle téma jsem původně nechtěl vůbec propírat. Měli jsme penzión, který jsme měli šanci již podruhé zbořit a takový se jen tak nenajde.
Facku, kterou AC dostal prostřednictvím některých příspěvků by měli slíznout ti co nepřijeli bez omluvy. Každý jsme jiný … naštěstí.
Ještě jednou díky všem za parádní čtyřdenní relax a oproštění se od všednosti.
Jo, abych nezapomněl. Ve čtvrtek nebo v pátek mi někdo švihnul kabel od USB z disku BUfalo. Byl dlouhy asi 20cm a menší USB byl konektor do tvaru písmene L. Takže ten kdo se motal kolem mixu, a stolu a kompu co tam byly a nedopatřením si ho vzal, tak díky za navrácení
Diki moc vsetkym co sa podielali na organizacii srazu a jebali sa s tym nekonecne dlho a za oplatku sa na to polka ludi vyjebala.ci uz mali alebo nemali na to dovod je individualne. dik moc a tesim sa znova na spolupracu s kazdym co si nasel chvilku na spestrenie tohto polomrtveho klubu. mnenovat sa neoplati, vy viete. Ostavam s pozdravom jebat.
George_D píše:Jo, abych nezapomněl. Ve čtvrtek nebo v pátek mi někdo švihnul kabel od USB z disku BUfalo. Byl dlouhy asi 20cm a menší USB byl konektor do tvaru písmene L. Takže ten kdo se motal kolem mixu, a stolu a kompu co tam byly a nedopatřením si ho vzal, tak díky za navrácení
mal som tam tiez svoj disk a rovnaky kabel. Ked som si bral disk, kabel bol na nom. No minimalne jeden kabel niekto uj...l. Ak by ti extremne chybal, tak ti ho darujem, ja doma este nejake myslim mam.
George_D píše:Jo, abych nezapomněl. Ve čtvrtek nebo v pátek mi někdo švihnul kabel od USB z disku BUfalo. Byl dlouhy asi 20cm a menší USB byl konektor do tvaru písmene L. Takže ten kdo se motal kolem mixu, a stolu a kompu co tam byly a nedopatřením si ho vzal, tak díky za navrácení
mal som tam tiez svoj disk a rovnaky kabel. Ked som si bral disk, kabel bol na nom. No minimalne jeden kabel niekto uj...l. Ak by ti extremne chybal, tak ti ho darujem, ja doma este nejake myslim mam.
Pokud by ti extremně nechýbal, tak bych ho bral, je to Leni disk a líbilo se jí, jak tam ten kabel je udělanej, že drží na disku. Pokud by ti to nevadilo, tak Leni by byla ráda. Díky.
Každopádně pokud ten kabel někdo má, tak díky za navrácení. Jeden večer tam byli 2 disky s tim kabelem a druhy den jen jeden, tak je možné, že zustal zapojeny v nějakem NTB a odpojil někdo jen disk. Počítačů tam bylo několik
Pokud by ti extremně nechýbal, tak bych ho bral, je to Leni disk a líbilo se jí, jak tam ten kabel je udělanej, že drží na disku. Pokud by ti to nevadilo, tak Leni by byla ráda. Díky.
Každopádně pokud ten kabel někdo má, tak díky za navrácení. Jeden večer tam byli 2 disky s tim kabelem a druhy den jen jeden, tak je možné, že zustal zapojeny v nějakem NTB a odpojil někdo jen disk. Počítačů tam bylo několik
RuDoSh píše:.... jinak byl kopec srandy..... treba kdyz se Panak vratil a mel zavazane obe nohy....
..........jj, dobřé vás ohodil pry
jj.... lezime si tak s pacientem narvani (oba vyznamy slova jsou spravne) v tom malem clunecku a panak uz kluse k nam po obvodu bazenu (na nestesti do nejplitsiho mista). Tak jsme zacali padlovat pryc, a ja kricim at neblbne, ze mame v ruce plne drinky, na to pacient jen zarval, ze je musime rychle vypit a nez jsem se na nej stacil podivat tak to exoval a teklo mu to po brade..... mezitim co to do sebe klopim vidim periferne jak se odrazi panak a leti vedle nas..... pak mam vypadek pameti a zase plnou sklenicku piti.... prvni jsem myslel, ze je panak mimo z toho teplotniho rozdilu, pak rekl, ze si asi zlomil nohu, pak ze urcite, jenze jsem si myslel, ze si dela prdel a ze ta vyvracena noha je jen lom pres vodu. Pak tu nohu vynoril a to vecerni prase bylo vecer lepsi nez kdyz ho polykate po 12hodinach znova.... ale dobre nas ohodil....
V sobotu jak jsem měl půjčeny oba disky (tvůj i 100RMův) tak už tam právěže byl jenom jeden kabel. Hledal jsem druhý a nenašel
Tak ja si to prodlouzil jeste o trochu vic,dva dny na Rock for people jsem jeste prolozil prazskou kalbou s kamosem do sesti do rana,takze dnesni navrat do reality nebyl uplne jednoduchy...
Kazdopadne velky dik organizatorum za vydarenou akci a vubec diky vsem,ktery jsem zase potkal po dlouhy dobe.
Panaque: tobe preju co nejrychlejsi uzdraveni a jak psala meme,priste radsi neco min zavaznyho...
A jeste obrovsky dik AC,Leni a GD,udelali jste mi fakt obrovskou radost...