Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

///M O R D S E S S I O N 2010 - Návrat do Beskyd LAST !!!

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#661 Příspěvek od Pyron »

George_D píše:
Jawak píše:Cerveny oci jako kralici :roll:

Všem jsem tam řikal, že jestli někdo někoho uvidí hulit, at ho pošle za mnou a vyřídim to :roll: :twisted:

Já myslim že za tebou došli všichni...
George_D
Kontaktovat uživatele:

#662 Příspěvek od George_D »

Pyron píše:
George_D píše:
Jawak píše:Cerveny oci jako kralici :roll:

Všem jsem tam řikal, že jestli někdo někoho uvidí hulit, at ho pošle za mnou a vyřídim to :roll: :twisted:

...tak potom nevim, kde byl problem :twisted:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Pyron
Kontaktovat uživatele:

#663 Příspěvek od Pyron »

George_D píše:
Pyron píše:
George_D píše:[quote="Jawak"]Cerveny oci jako kralici :roll:

...tak potom nevim, kde byl problem :twisted:[/quote]
Problém nebyl..
nehpo

#664 Příspěvek od nehpo »

nejaky ludia sa stazovali ze sa moc malo hulilo... 8O
T.o.m.

#665 Příspěvek od T.o.m. »

Díky všem, co se jakýmkoliv způsobem podíleli na průběhu akce a organizačnímu týmu AC, GD, LENI, PAVOUK zvláště za práci, kterou odvedli.

Myslím, že tohle nemá být o kolečku oschlého salámu, vlažné vodě, svíčkové jiné než od maminky a pro mě jiných drobnostech (nic z toho jsem i přesto nezažil). Něco tady výše padlo o adekvátnosti k ceně. Za mě to bylo naprosto OK a tohle téma jsem původně nechtěl vůbec propírat. Měli jsme penzión, který jsme měli šanci již podruhé zbořit a takový se jen tak nenajde.

Facku, kterou AC dostal prostřednictvím některých příspěvků by měli slíznout ti co nepřijeli bez omluvy. Každý jsme jiný … naštěstí.

Ještě jednou díky všem za parádní čtyřdenní relax a oproštění se od všednosti.
George_D
Kontaktovat uživatele:

#666 Příspěvek od George_D »

Jo, abych nezapomněl. Ve čtvrtek nebo v pátek mi někdo švihnul kabel od USB z disku BUfalo. Byl dlouhy asi 20cm a menší USB byl konektor do tvaru písmene L. Takže ten kdo se motal kolem mixu, a stolu a kompu co tam byly a nedopatřením si ho vzal, tak díky za navrácení :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
Zizala

#667 Příspěvek od Zizala »

Mord byl super ja jsem maximalne spokojeny :D za me za 1* organizatorum patri obrovskej dik a respekt :wink: dekuji
Hyri
Kontaktovat uživatele:

#668 Příspěvek od Hyri »

Diki moc vsetkym co sa podielali na organizacii srazu a jebali sa s tym nekonecne dlho a za oplatku sa na to polka ludi vyjebala.ci uz mali alebo nemali na to dovod je individualne. dik moc a tesim sa znova na spolupracu s kazdym co si nasel chvilku na spestrenie tohto polomrtveho klubu. mnenovat sa neoplati, vy viete. Ostavam s pozdravom jebat.
100RM

#669 Příspěvek od 100RM »

George_D píše:Jo, abych nezapomněl. Ve čtvrtek nebo v pátek mi někdo švihnul kabel od USB z disku BUfalo. Byl dlouhy asi 20cm a menší USB byl konektor do tvaru písmene L. Takže ten kdo se motal kolem mixu, a stolu a kompu co tam byly a nedopatřením si ho vzal, tak díky za navrácení :wink:

mal som tam tiez svoj disk a rovnaky kabel. Ked som si bral disk, kabel bol na nom. No minimalne jeden kabel niekto uj...l. Ak by ti extremne chybal, tak ti ho darujem, ja doma este nejake myslim mam.
7er. True definition of luxury. Yours.
KeyJey

#670 Příspěvek od KeyJey »

nezustal v ty krabici s tema ostatnima kabelama?
Zizala

#671 Příspěvek od Zizala »

BMWPavel píše:Mord byl super ja jsem maximalne spokojeny :D za me za 1* organizatorum patri obrovskej dik a respekt :wink: dekuji
jeste jsem zapomel.. jidlo bylo fajn me chutnalo!!!!! a byl jsem spokojen :wink:
George_D
Kontaktovat uživatele:

#672 Příspěvek od George_D »

100RM píše:
George_D píše:Jo, abych nezapomněl. Ve čtvrtek nebo v pátek mi někdo švihnul kabel od USB z disku BUfalo. Byl dlouhy asi 20cm a menší USB byl konektor do tvaru písmene L. Takže ten kdo se motal kolem mixu, a stolu a kompu co tam byly a nedopatřením si ho vzal, tak díky za navrácení :wink:

mal som tam tiez svoj disk a rovnaky kabel. Ked som si bral disk, kabel bol na nom. No minimalne jeden kabel niekto uj...l. Ak by ti extremne chybal, tak ti ho darujem, ja doma este nejake myslim mam.

Pokud by ti extremně nechýbal, tak bych ho bral, je to Leni disk a líbilo se jí, jak tam ten kabel je udělanej, že drží na disku. Pokud by ti to nevadilo, tak Leni by byla ráda. Díky.

Každopádně pokud ten kabel někdo má, tak díky za navrácení. Jeden večer tam byli 2 disky s tim kabelem a druhy den jen jeden, tak je možné, že zustal zapojeny v nějakem NTB a odpojil někdo jen disk. Počítačů tam bylo několik :?
Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#673 Příspěvek od George_D »

100RM píše:

Pokud by ti extremně nechýbal, tak bych ho bral, je to Leni disk a líbilo se jí, jak tam ten kabel je udělanej, že drží na disku. Pokud by ti to nevadilo, tak Leni by byla ráda. Díky.

Každopádně pokud ten kabel někdo má, tak díky za navrácení. Jeden večer tam byli 2 disky s tim kabelem a druhy den jen jeden, tak je možné, že zustal zapojeny v nějakem NTB a odpojil někdo jen disk. Počítačů tam bylo několik :?
Obrázek
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#674 Příspěvek od RuDoSh »

GeorgosAc píše:sel jsem radsi na predrazeny hotel s 1vrstvym papirem z makra čuchat prdy nehpa a RuDoShe......

Ano, pane chodici hovno! :-)

Jawak píše:- Skvělá parta, bezva holky.......

Vzdyt jsi mi tvrdil, ze uz te holky serou?!?

George_D píše:Všem jsem tam řikal, že jestli někdo někoho uvidí hulit, at ho pošle za mnou a vyřídim to :roll: :twisted:

A vyridil jsi toho fakt hodne :-) Pres tebe a Meme nic neproslo :-D ;-)

Nejvic me sere co se stalo Panackovi.... snad to bude ok.... jinak byl kopec srandy..... treba kdyz se Panak vratil a mel zavazane obe nohy....
George_D
Kontaktovat uživatele:

#675 Příspěvek od George_D »

RuDoSh píše:.... jinak byl kopec srandy..... treba kdyz se Panak vratil a mel zavazane obe nohy....

..........jj, dobřé vás ohodil pry :lol:
Obrázek
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#676 Příspěvek od RuDoSh »

George_D píše:
RuDoSh píše:.... jinak byl kopec srandy..... treba kdyz se Panak vratil a mel zavazane obe nohy....

..........jj, dobřé vás ohodil pry :lol:

jj.... lezime si tak s pacientem narvani (oba vyznamy slova jsou spravne) v tom malem clunecku a panak uz kluse k nam po obvodu bazenu (na nestesti do nejplitsiho mista). Tak jsme zacali padlovat pryc, a ja kricim at neblbne, ze mame v ruce plne drinky, na to pacient jen zarval, ze je musime rychle vypit a nez jsem se na nej stacil podivat tak to exoval a teklo mu to po brade..... mezitim co to do sebe klopim vidim periferne jak se odrazi panak a leti vedle nas..... pak mam vypadek pameti a zase plnou sklenicku piti.... prvni jsem myslel, ze je panak mimo z toho teplotniho rozdilu, pak rekl, ze si asi zlomil nohu, pak ze urcite, jenze jsem si myslel, ze si dela prdel a ze ta vyvracena noha je jen lom pres vodu. Pak tu nohu vynoril a to vecerni prase bylo vecer lepsi nez kdyz ho polykate po 12hodinach znova.... ale dobre nas ohodil....
Dave
Kontaktovat uživatele:

#677 Příspěvek od Dave »

100RM píše:

V sobotu jak jsem měl půjčeny oba disky (tvůj i 100RMův) tak už tam právěže byl jenom jeden kabel. Hledal jsem druhý a nenašel :-(
George_D
Kontaktovat uživatele:

#678 Příspěvek od George_D »

Dave píše:V sobotu jak jsem měl půjčeny oba disky (tvůj i 100RMův) tak už tam právěže byl jenom jeden kabel. Hledal jsem druhý a nenašel :-(

Jj, právě to jsem viděl, že už tam jeden neni, takže se to muselo stát v pátek nebo ve čtvrtek, takže kdo tam měl tyto dva dny compa? :?:
Obrázek
jerry

#679 Příspěvek od jerry »

Tak ja si to prodlouzil jeste o trochu vic,dva dny na Rock for people jsem jeste prolozil prazskou kalbou s kamosem do sesti do rana,takze dnesni navrat do reality nebyl uplne jednoduchy...
Kazdopadne velky dik organizatorum za vydarenou akci a vubec diky vsem,ktery jsem zase potkal po dlouhy dobe.
Panaque: tobe preju co nejrychlejsi uzdraveni a jak psala meme,priste radsi neco min zavaznyho...
A jeste obrovsky dik AC,Leni a GD,udelali jste mi fakt obrovskou radost...
Oldman
Kontaktovat uživatele:

#680 Příspěvek od Oldman »

George_D píše:
Dave píše:V sobotu jak jsem měl půjčeny oba disky (tvůj i 100RMův) tak už tam právěže byl jenom jeden kabel. Hledal jsem druhý a nenašel :-(

Jj, právě to jsem viděl, že už tam jeden neni, takže se to muselo stát v pátek nebo ve čtvrtek, takže kdo tam měl tyto dva dny compa? :?:
Ja som si tam občas nabíjal svoj megakrutohustý Ajfuun :D s bielym káblom,čierne ma nejako nezaujimali takže neviem kedy ktorý a koľko ich bolo a nebolo :cry:
Odpovědět