Rudoshi: Kua neser
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BIG BMW 2009 - stanoviště BMWKLUBU
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Globusi, snad se f tom hukotu taky stihnu stávnout na masíčko, chut už je připravena
Kua už se těšim

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
ted mi volal pavouk a mam vzkazat nasledujici text , nebot se nedostane k inetrnetu :
moc se omlouvá a zaroven prosi cleny bmwklubu kteri maji moznost sehnat a dovezt pípu k pivu ( nejakou vlastni ) na BIG BMW , pavouk nema jak zaridit jeji dovoz a nebude se ucastnit cele akce az do nedele a nechce ji tam nechavat samotnou.. maximalne kvuli praci dejede z patka na sobotu a to pozde vecer.
moc se omlouvá a zaroven prosi cleny bmwklubu kteri maji moznost sehnat a dovezt pípu k pivu ( nejakou vlastni ) na BIG BMW , pavouk nema jak zaridit jeji dovoz a nebude se ucastnit cele akce az do nedele a nechce ji tam nechavat samotnou.. maximalne kvuli praci dejede z patka na sobotu a to pozde vecer.
-
MatyACS
- Klubové ID: 1587
- Kontaktovat uživatele:
pípu mám, ale takhle narychlo bez chlazení...pouze klasickou přímo do keguGeorgosAc píše:ted mi volal pavouk a mam vzkazat nasledujici text , nebot se nedostane k inetrnetu :
mám ji vzít????
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Do hajzlu, bych tu pípu přivezl od spidera, ale nevim jestli se vejde, když už beru velikánskej stan, centralku, 2 sliky, malej stan, spacáky, jídlo, chlast, židle. Snad se vejdu do auta 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Rendis je velikej, ten dá pár kil masa 

-
Pavel
- Klubové ID: 56
uplně narovinu...... nechce se mi na tak velkou akci a za další řeším finanční situaci.... komora si žádá trochu větší servis než jsem čekal takže ¨ted musím šetřit na opravy a chci jet ještě jednou na dovču .....Zave píše:J E B A Tnehpo píše:nepodporuje kanibalizmusZave píše:
proc nejis veprove?
Komora: Ty proc nejdes?