Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BIG BMW 2009 - stanoviště BMWKLUBU
-
- Kontaktovat uživatele:
Jestli je možnost tam rozdělat oheň přímo na zemi, vzal bych šutr... Ale nevim, jak s dřevem... Chtělo by to pořešit a dotáhnout něco suchýho...
EDIT: jo a loni jsem sliboval sud, takže jestli se vypijou dva, tak klidně vezmu...
EDIT2: Bazzi když jsem odjížděl loni z BIGu, gril tam zůstával jako jedna z mála věcí. Podle mne je někde u G_D, nebo Pavouka...
EDIT: jo a loni jsem sliboval sud, takže jestli se vypijou dva, tak klidně vezmu...
EDIT2: Bazzi když jsem odjížděl loni z BIGu, gril tam zůstával jako jedna z mála věcí. Podle mne je někde u G_D, nebo Pavouka...

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
surfis píše:Jestli je možnost tam rozdělat oheň přímo na zemi, vzal bych šutr... Ale nevim, jak s dřevem... Chtělo by to pořešit a dotáhnout něco suchýho...
Hm to teda neni, podle mě všichni odjeli a nechali tam ten bordel pěkně na hromadě

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Tak nás napadlo, žebychom si mohli udělat vlastní "stánek". Já bych si to klidně vzal na triko - mega gril mám teoreticky zajištěnej, dobře naložený maso mám taky možnost a to ostatní by nebyl problém. A taková 200 gramová flákota s příslušenstvím by se mohla vlízt tak do nějakých 50 - 60 korun... Byl by o to zájem? Jinak jeden klubovej stan na big bereme z Olomouce (poveze ho MarunaM v touru - jestli do té doby bude pojízdnej
)

globusman píše:Tak nás napadlo, žebychom si mohli udělat vlastní "stánek". Já bych si to klidně vzal na triko - mega gril mám teoreticky zajištěnej, dobře naložený maso mám taky možnost a to ostatní by nebyl problém. A taková 200 gramová flákota s příslušenstvím by se mohla vlízt tak do nějakých 50 - 60 korun... Byl by o to zájem? Jinak jeden klubovej stan na big bereme z Olomouce (poveze ho MarunaM v touru - jestli do té doby bude pojízdnej)
Globe...sám víš co to bude obnášet tak že je to na Tobě a Tvých pomocnících

Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
- globusman
- Kontaktovat uživatele:
Rendis píše:globusman píše:Tak nás napadlo, žebychom si mohli udělat vlastní "stánek". Já bych si to klidně vzal na triko - mega gril mám teoreticky zajištěnej, dobře naložený maso mám taky možnost a to ostatní by nebyl problém. A taková 200 gramová flákota s příslušenstvím by se mohla vlízt tak do nějakých 50 - 60 korun... Byl by o to zájem? Jinak jeden klubovej stan na big bereme z Olomouce (poveze ho MarunaM v touru - jestli do té doby bude pojízdnej)
Ale potřebuju vědět předběžnej zájem, abych nevzal 30 kilo masa a pak přišlo 5 lidí...
globusman píše:Rendis píše:globusman píše:Tak nás napadlo, žebychom si mohli udělat vlastní "stánek". Já bych si to klidně vzal na triko - mega gril mám teoreticky zajištěnej, dobře naložený maso mám taky možnost a to ostatní by nebyl problém. A taková 200 gramová flákota s příslušenstvím by se mohla vlízt tak do nějakých 50 - 60 korun... Byl by o to zájem? Jinak jeden klubovej stan na big bereme z Olomouce (poveze ho MarunaM v touru - jestli do té doby bude pojízdnej)
Ale potřebuju vědět předběžnej zájem, abych nevzal 30 kilo masa a pak přišlo 5 lidí...
z toho strach myslím mít nemusíš.

Only e34 
e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40

e34 M50B25TU
e34 S38B36
e34 M60B40
-
globusman píše:Rendis píše:globusman píše:Tak nás napadlo, žebychom si mohli udělat vlastní "stánek". Já bych si to klidně vzal na triko - mega gril mám teoreticky zajištěnej, dobře naložený maso mám taky možnost a to ostatní by nebyl problém. A taková 200 gramová flákota s příslušenstvím by se mohla vlízt tak do nějakých 50 - 60 korun... Byl by o to zájem? Jinak jeden klubovej stan na big bereme z Olomouce (poveze ho MarunaM v touru - jestli do té doby bude pojízdnej)
jj ja bych si dal... ale zalezi co zbytek