Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Cesta na ///MORDSESSION 2009 - Brno a okolí
-
Fipo
- Klubové ID: 1756
to pazda: jojo, ale jen chvíli, pak jsme mu ujeli 
to Lion: no snad něco přidá i Dave nebo Pavel, ale já vyjel od devíti křížů napřed, dám si tempomat 150 a za tři minuty Dave a Pavel se svýma kupátkama tak ve 190 mě předjeli, no řek sem si seru na to, mám 328i, jdu do toho taky....tak těch zbývajících 10km do brna probíhalo v opravdu svižném tempu
a to se Daveovi chtělo spát
škoda, že jste odjeli dříve....ale prdel byla 
to Lion: no snad něco přidá i Dave nebo Pavel, ale já vyjel od devíti křížů napřed, dám si tempomat 150 a za tři minuty Dave a Pavel se svýma kupátkama tak ve 190 mě předjeli, no řek sem si seru na to, mám 328i, jdu do toho taky....tak těch zbývajících 10km do brna probíhalo v opravdu svižném tempu
Dave píše:Já za to nemůžu, Pavel provokoval ve zpětnýmLion píše:Hehe, tak to ste slušně vyprášili pavučiny z výfuků. Já měl strach už při 170 km/h, aby se někde nevynořil Prasák.
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
no kdyby vas bylo vic zastavil by jen jednoho ne vsechnyLion píše:Hehe, tak to ste slušně vyprášili pavučiny z výfuků. Já měl strach už při 170 km/h, aby se někde nevynořil Prasák.
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
ECKI
- Klubové ID: 3121
No ona je škoda , že Vás nechtěl pustit do té Bastily s Davem apod.To bys teda taky něco zažilBMWPavel píše:Dave píše:Já za to nemůžu, Pavel provokoval ve zpětnýmLion píše:Hehe, tak to ste slušně vyprášili pavučiny z výfuků. Já měl strach už při 170 km/h, aby se někde nevynořil Prasák.![]()
klasika ale mazec jizda
nezapomenu na ty borce v Brne
![]()
![]()
co vy kluci vy jste zavodnici
![]()
samozrejme prujezd Brnem nezapomenutelny
-
Dave
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
No ti policajti taky pěkně čuměli! Sprint na Heršpické - semafory => semafory. Ale to jsme tam měli max 130BMWPavel píše:Dave píše:Já za to nemůžu, Pavel provokoval ve zpětnýmLion píše:Hehe, tak to ste slušně vyprášili pavučiny z výfuků. Já měl strach už při 170 km/h, aby se někde nevynořil Prasák.![]()
klasika ale mazec jizda
nezapomenu na ty borce v Brne
![]()
![]()
co vy kluci vy jste zavodnici
![]()
samozrejme prujezd Brnem nezapomenutelny
-
baworakovej
- Klubové ID: 1193
-
baworakovej
Jj kolegyne z prace A1 vybral bych si nebyt zadanyBMWPavel píše:parada zopakujemjinac pozdrav kolegine z prace
![]()
240 jo presne tak protoze meli motor ktery je pohanel ve vysilacce taky mi bylo divne ze ti co se loucili ze jsme je nejak brzo dojeli
Ale stejne nejlepsi delo byla dalnicni policie smerem na mord na benzince jak projizdela kolem a cumeli jak puci
-
Dave
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Ty dvě krasotinky tady mi každý den dávají pěkně zabrat - jsem tu potlačovaná menšinabaworakovej píše:Jj kolegyne z prace A1 vybral bych si nebyt zadanyBMWPavel píše:parada zopakujemjinac pozdrav kolegine z prace
![]()
![]()
240 jo presne tak protoze meli motor ktery je pohanel ve vysilacce taky mi bylo divne ze ti co se loucili ze jsme je nejak brzo dojeli![]()
Ale stejne nejlepsi delo byla dalnicni policie smerem na mord na benzince jak projizdela kolem a cumeli jak puci
-
baworakovej