Dave píše:Lion píše:Hehe, tak to ste slušně vyprášili pavučiny z výfuků. Já měl strach už při 170 km/h, aby se někde nevynořil Prasák.
Já za to nemůžu, Pavel provokoval ve zpětným
Lion píše:Hehe, tak to ste slušně vyprášili pavučiny z výfuků. Já měl strach už při 170 km/h, aby se někde nevynořil Prasák.
No ona je škoda , že Vás nechtěl pustit do té Bastily s Davem apod.To bys teda taky něco zažilBMWPavel píše:Dave píše:Lion píše:Hehe, tak to ste slušně vyprášili pavučiny z výfuků. Já měl strach už při 170 km/h, aby se někde nevynořil Prasák.
Já za to nemůžu, Pavel provokoval ve zpětným![]()
klasika ale mazec jizda
nezapomenu na ty borce v Brne
![]()
![]()
co vy kluci vy jste zavodnici
![]()
samozrejme prujezd Brnem nezapomenutelny
BMWPavel píše::lol: :lol: klasika ale mazec jizda :wink: nezapomenu na ty borce v Brne :lol: :lol: :lol: co vy kluci vy jste zavodnici :lol: :lol: samozrejme prujezd Brnem nezapomenutelny 8)Dave píše:Lion píše:Hehe, tak to ste slušně vyprášili pavučiny z výfuků. Já měl strach už při 170 km/h, aby se někde nevynořil Prasák. :lol:
Já za to nemůžu, Pavel provokoval ve zpětným :lol:
BMWPavel píše:parada zopakujemjinac pozdrav kolegine z prace
![]()
baworakovej píše:BMWPavel píše:parada zopakujemjinac pozdrav kolegine z prace
![]()
Jj kolegyne z prace A1 vybral bych si nebyt zadany![]()
240 jo presne tak protoze meli motor ktery je pohanel ve vysilacce taky mi bylo divne ze ti co se loucili ze jsme je nejak brzo dojeli![]()
Ale stejne nejlepsi delo byla dalnicni policie smerem na mord na benzince jak projizdela kolem a cumeli jak puci