Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
///MORDSESSION 2009 - tradiční jarní jatka- POKEC
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Misa píše:Tak jsem se před pár dny přihlásila a teď nevím, jestli toho nemám začít litovat, když to tak čtu
Neni se čeho bat, kdo bude dělat bordel, toho nehpo s rudoshem vynesou

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Mísí se ve me vztek , zloba spojena se skutkem jací jste tady srdcaři a jakym zpusobem se odhlasujete ze srazu....
vynatek z sms od jednoho ,,clena,, - ..... potreboval bych odhlasit z Mordu. Ted jsem zjistil , ze pulka lidi co znam zustanou home
........
ruznejch odhlasek mi prislo , ale tohle uz mi nedalo sem nenapsat....
za sebe rozhodne vim , ze snaha me , pavouka a G_D ( a vsech sponzoru klubaku)aby jste se pohromade poznali ( mysleno novi clenove), coz ve finale umozni i lepsi komunikaci tady na foru vede do prdele.
Delejte jak chcete , my si ///mejdlo ///Mordsession nicim nikdy nenechame zkazit......
PS - jen se utvrzuji ze vazit si staleho zdraveho jadra je k nezaplaceni.....
vsechny veci co jsem nechaval pro Vas diky klubakum tisknout s nicky na pamatku aspon poslouzi k vecernim ritualum

vynatek z sms od jednoho ,,clena,, - ..... potreboval bych odhlasit z Mordu. Ted jsem zjistil , ze pulka lidi co znam zustanou home

ruznejch odhlasek mi prislo , ale tohle uz mi nedalo sem nenapsat....

za sebe rozhodne vim , ze snaha me , pavouka a G_D ( a vsech sponzoru klubaku)aby jste se pohromade poznali ( mysleno novi clenove), coz ve finale umozni i lepsi komunikaci tady na foru vede do prdele.
Delejte jak chcete , my si ///mejdlo ///Mordsession nicim nikdy nenechame zkazit......
PS - jen se utvrzuji ze vazit si staleho zdraveho jadra je k nezaplaceni.....

vsechny veci co jsem nechaval pro Vas diky klubakum tisknout s nicky na pamatku aspon poslouzi k vecernim ritualum

-
- Kontaktovat uživatele:
papyk píše:Já bych měl takový maličký dotaz: Jede nějaká banda ze Zlína či Olomouce? Že by jsme se přidali my ogaři ze Vsetína at nejedem sami, jedem sice jen dvě auta, ale aspoň něco, že
Můžete se přidat v Brně:
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=69805
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Super, tak ty hromady masa zbydou na nás.
Aspon se ukázalo, že příště maximálně zas 100 lidí a kdo se vejde, tak se vejde at si každej pičuje potom. Kua dělame na tom celej rok aby to bylo super a lidi se sblížili a pak se ty ukecaný co řvou že se tam nevejdou začnou odhlašovat, do hajzlu s vama a nezapomentě pak zas někde mektat o nějaky podělanym jádru.
Jo a děkuji všem, kteří ocenují naše usilí a na sraz se teší. Je na co a uděláme to dokonalý, a budu se snažit to udělat ještě lepší at to sere ty co nejely.
Tak a ted pro ty co jedou, nezoufejte, aspon zbyde víc cen z tomboly pro vás, je tam toho opravdu hodně zajímavýho. Samozřejmostí jsou i zajímavé ceny do soutěže. V hlavní soutěži je hlavní cena podvozek bilstein na výhercovo auto dle typu.
V sobotu jsme byli obhlídnout teréna bylo nádherně, takže i v kempu super. Bazén je napuštěn, tráva posekaná, čerstvý vzdoušek. Moc se nám tam líbilo s pavoučkem
Aspon se ukázalo, že příště maximálně zas 100 lidí a kdo se vejde, tak se vejde at si každej pičuje potom. Kua dělame na tom celej rok aby to bylo super a lidi se sblížili a pak se ty ukecaný co řvou že se tam nevejdou začnou odhlašovat, do hajzlu s vama a nezapomentě pak zas někde mektat o nějaky podělanym jádru.

Tak a ted pro ty co jedou, nezoufejte, aspon zbyde víc cen z tomboly pro vás, je tam toho opravdu hodně zajímavýho. Samozřejmostí jsou i zajímavé ceny do soutěže. V hlavní soutěži je hlavní cena podvozek bilstein na výhercovo auto dle typu.
V sobotu jsme byli obhlídnout teréna bylo nádherně, takže i v kempu super. Bazén je napuštěn, tráva posekaná, čerstvý vzdoušek. Moc se nám tam líbilo s pavoučkem

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!