Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
///MORDSESSION 2009 - tradiční jarní jatka- POKEC
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Neni se čeho bat, kdo bude dělat bordel, toho nehpo s rudoshem vynesouMisa píše:Tak jsem se před pár dny přihlásila a teď nevím, jestli toho nemám začít litovat, když to tak čtu

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Mísí se ve me vztek , zloba spojena se skutkem jací jste tady srdcaři a jakym zpusobem se odhlasujete ze srazu....
vynatek z sms od jednoho ,,clena,, - ..... potreboval bych odhlasit z Mordu. Ted jsem zjistil , ze pulka lidi co znam zustanou home
........
ruznejch odhlasek mi prislo , ale tohle uz mi nedalo sem nenapsat....
za sebe rozhodne vim , ze snaha me , pavouka a G_D ( a vsech sponzoru klubaku)aby jste se pohromade poznali ( mysleno novi clenove), coz ve finale umozni i lepsi komunikaci tady na foru vede do prdele.
Delejte jak chcete , my si ///mejdlo ///Mordsession nicim nikdy nenechame zkazit......
PS - jen se utvrzuji ze vazit si staleho zdraveho jadra je k nezaplaceni.....
vsechny veci co jsem nechaval pro Vas diky klubakum tisknout s nicky na pamatku aspon poslouzi k vecernim ritualum

vynatek z sms od jednoho ,,clena,, - ..... potreboval bych odhlasit z Mordu. Ted jsem zjistil , ze pulka lidi co znam zustanou home

ruznejch odhlasek mi prislo , ale tohle uz mi nedalo sem nenapsat....

za sebe rozhodne vim , ze snaha me , pavouka a G_D ( a vsech sponzoru klubaku)aby jste se pohromade poznali ( mysleno novi clenove), coz ve finale umozni i lepsi komunikaci tady na foru vede do prdele.
Delejte jak chcete , my si ///mejdlo ///Mordsession nicim nikdy nenechame zkazit......
PS - jen se utvrzuji ze vazit si staleho zdraveho jadra je k nezaplaceni.....

vsechny veci co jsem nechaval pro Vas diky klubakum tisknout s nicky na pamatku aspon poslouzi k vecernim ritualum

-
- Klubové ID: 469
- Kontaktovat uživatele:
Můžete se přidat v Brně:papyk píše:Já bych měl takový maličký dotaz: Jede nějaká banda ze Zlína či Olomouce? Že by jsme se přidali my ogaři ze Vsetína at nejedem sami, jedem sice jen dvě auta, ale aspoň něco, že
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=69805
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Super, tak ty hromady masa zbydou na nás.
Aspon se ukázalo, že příště maximálně zas 100 lidí a kdo se vejde, tak se vejde at si každej pičuje potom. Kua dělame na tom celej rok aby to bylo super a lidi se sblížili a pak se ty ukecaný co řvou že se tam nevejdou začnou odhlašovat, do hajzlu s vama a nezapomentě pak zas někde mektat o nějaky podělanym jádru.
Jo a děkuji všem, kteří ocenují naše usilí a na sraz se teší. Je na co a uděláme to dokonalý, a budu se snažit to udělat ještě lepší at to sere ty co nejely.
Tak a ted pro ty co jedou, nezoufejte, aspon zbyde víc cen z tomboly pro vás, je tam toho opravdu hodně zajímavýho. Samozřejmostí jsou i zajímavé ceny do soutěže. V hlavní soutěži je hlavní cena podvozek bilstein na výhercovo auto dle typu.
V sobotu jsme byli obhlídnout teréna bylo nádherně, takže i v kempu super. Bazén je napuštěn, tráva posekaná, čerstvý vzdoušek. Moc se nám tam líbilo s pavoučkem
Aspon se ukázalo, že příště maximálně zas 100 lidí a kdo se vejde, tak se vejde at si každej pičuje potom. Kua dělame na tom celej rok aby to bylo super a lidi se sblížili a pak se ty ukecaný co řvou že se tam nevejdou začnou odhlašovat, do hajzlu s vama a nezapomentě pak zas někde mektat o nějaky podělanym jádru.

Tak a ted pro ty co jedou, nezoufejte, aspon zbyde víc cen z tomboly pro vás, je tam toho opravdu hodně zajímavýho. Samozřejmostí jsou i zajímavé ceny do soutěže. V hlavní soutěži je hlavní cena podvozek bilstein na výhercovo auto dle typu.
V sobotu jsme byli obhlídnout teréna bylo nádherně, takže i v kempu super. Bazén je napuštěn, tráva posekaná, čerstvý vzdoušek. Moc se nám tam líbilo s pavoučkem

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!