Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Srazy Vysočina - ROK 2013 čtěte na str.41

srazy a akce pořádané nejen BMWklubem
Odpovědět
Zpráva
Autor
st27

#321 Příspěvek od st27 »

to parkoviště super...ale možná bude teď problém když bude pršet... :? asi tam nejsou někde nějáké podzemní garáže kde nás nikdo nevyžene co? :D
Lion
Kontaktovat uživatele:

#322 Příspěvek od Lion »

st27 píše:to parkoviště super...ale možná bude teď problém když bude pršet... :? asi tam nejsou někde nějáké podzemní garáže kde nás nikdo nevyžene co? :D

No ani mě nemluv, zrovna, když se má konat regionál, tak má chcát a být hnusně. Doufám, že se ještě vyčasí. V hnusným počasí bohužel asi nepřijedu. :(
compound
Kontaktovat uživatele:

#323 Příspěvek od compound »

řekl bych že v hnusným počasí asi moc lidí nepřijede :cry:
Rade520

#324 Příspěvek od Rade520 »

Co to přesunout na příští týden? Jestli bude hnusně tak stejně moc aut nepřijede.
Lion
Kontaktovat uživatele:

#325 Příspěvek od Lion »

No možná zase tak hnusně nebude.Uvidíme v pátek.

BTW.: Popřípadě udělat vyjímku a přesunout to o ten týden. :wink:
st27

#326 Příspěvek od st27 »

to jo,bylo by to asi nejlepší... no uvidíme ještě :D
compound
Kontaktovat uživatele:

#327 Příspěvek od compound »

přesně,uvidíme v pátek jaký bude počasí a kdyžtak by bylo lepší to přesunout,takže všichni pečlivě sledovat stránku :lol:
Tehu

#328 Příspěvek od Tehu »

tak co panove ? :roll: Ja myslim ze to odpiskame ne ? :-( Kdyz vydim to pocasi dnes, a zitra a v nedeli nema byt o moc lepe...
Lion
Kontaktovat uživatele:

#329 Příspěvek od Lion »

Určitě přesunout. Tohle je počasí na prcinu. :(
st27

#330 Příspěvek od st27 »

taky si myslím že to přesunout o týden..nevypadá to dobře se zítřkem :(
KOKO
Kontaktovat uživatele:

#331 Příspěvek od KOKO »

Já se stoprocentně připojuji k přesunu!! Počasí nahovno a navíc bych zejtra nepřijel, není čas kurňa zrovna. Tak doufám, že se to odloží....
KamilAC

#332 Příspěvek od KamilAC »

Pánové no já nevim. Je fakt že počasí je naprd, ale trochu se bojim že někteří se sem už nepodívají a zítra tak jako tak přijedou a budou na*raní že nic není. Nemluvě třeba o lidech, které oslovil Pájův letáček a nemají nejmenší potuchy o přesunu termínu. Já se tak každopádně zítra alespoň zastavím, a případným účastníkům vysvětlím situaci.
Jelikož ale máme demokracii, nechám rozhodnout většinu. Každopádně pokud se sraz přesune na příští týden, tak s mojí účastí nepočítejte, jelikož v pondělí večer odjíždím pracovně nejmíˇna deset dní do Španělska, musel jsem kvůli tomu zrušit i Mord. :cry:
st27

#333 Příspěvek od st27 »

tak jak to přesuneme,když příští týden nemůže pán nejvyšší :) jestli zítra bude přijatelně,tak bych se možná stavil na otočku prohodit pár slov....
smile
Kontaktovat uživatele:

#334 Příspěvek od smile »

asi se tam taky stavim jen podivat :cry: ma byt jak dnes :( ale pristi sobotu http://www.chmu.cz/meteo/om/tyden/tyden.html
SEMRY
Kontaktovat uživatele:

#335 Příspěvek od SEMRY »

Já tu mám návštěvu, nicméně chtěl jsem je vzít sebou a přesvědčit že renault není dobrá volba, ale tohle počasí je fakt zlé, zlatá vyhřívaná sedačka v kábru. Takže si to sakra rozmyslim jestli vyrazim.
Vasik_01

#336 Příspěvek od Vasik_01 »

Pokud se pocasi nezlepsi tak asi taky nedojedu a jsem pro presun na pristi tyden. Nicmene uz je nacase to rozseknout zda dnes nebo za tyden :!:
Tehu

#337 Příspěvek od Tehu »

vzhledem k tomu, ze v Jihlave chcije tak nevim, nevim... A tech devet stupnu taky neni prijemnejch :-( Verim ze tam urcite nekdo bude, aspon mistni JIhlavaci. Takze to vidim asi tak, ze pred treti kouknu z okna a bud se tam pojedu na chvili kouknout nebo ne :roll:
Oficialne bych to vsak odpiskal, ale kdo chce at dorazi urcite tam hrstku lidi najde. Vsak prejet se da i nekam na pumpu, kde na nas neprsi... :wink: No nevim tak uz to nekdo rozhodnete :-D
Lion
Kontaktovat uživatele:

#338 Příspěvek od Lion »

Já na 100% nepřijedu. Leje jak z konve a v takovým počasí se přece regionály nedělaj. Určitě přesunout. :wink:
KamilAC

#339 Příspěvek od KamilAC »

Jestli tam :Poklona: SÁM PAN NEJVYŠŠÍ :Poklona: bude nebo nebude, to přece zas až tak důležité není, ne?
Osobně nevím zda má smysl přesunout sraz na příští týden 6.června a pak další plánovaný sraz na 27.června. Předpovědi počasí moc nevěřím, nikdo neví zda příští víkend nebude stejné počasí jako dnes.
Volba je na každém z vás, někteří z nás na prvním a vlastně i druhém srazu klepali kosu v -3 a v 7 stupních. :palec:
Sám za sebe tedy říkám že JÁ TAM BUDU, už proto že jistě někteří lidé, kdo plánují přijet, nebo vědí o srazu odjinud než z webu, se nemusí dozvědět o přesunu termínu a nebylo by vůči nim dvakrát fér, kdyby tam byli sami jak trubky. Kdo chce, ten přijede a kdo nechce, ten dorazí příště. :wink: Komu je zima, ať se teple obleče, a komu vadí voda, nechť si vezme deštník.

Nabízí se samo i varianta se v případě ošklivého počasí odebrat do nedaleké hospůdky a pokecat uvnitř. Dostačující parkování hned vedle zmíněného podniku. :!:
compound
Kontaktovat uživatele:

#340 Příspěvek od compound »

Jsem pro přesun na příští týden,akorát já se tam dnes s Kamilem pojedeme podívat a kdyžtak informovat ty kteří nechodí na klub že se to přesouvá :lol:
Odpovědět